Kurban bayramında hava durumu nasıl olacak? Bayram tatilinde hava kaç derece

Kurban bayramında hava durumu nasıl olacak? Bayram tatilinde hava kaç derece

Kurban bayramı tatiline sayılı günler kala hava durumunun nasıl seyredeceği merakla sorgulanmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahmin raporuna göre kurban bayramında hava durumu nasıl olacak? Vatandaşların hava durumuna göre

Yaklaşan kurban bayramı tatiline girecek vatandaşlar tarafından kurban bayramında hava durumunun nasıl seyredeceği oldukça merak ediliyor. Vatandaşlar şimdiden, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahmin raporuna göre kurban bayramında hava sıcaklıklarının nasıl olacağı sorusuna yanıt aramak üzere araştırmalara başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kurban bayramı tatilinde hava durumunun nasıl seyredeceğine ilişkin değerlendirmesi belli oldu. Hava durumuna göre kurban bayramı tatil planını şekillendirecek olan vatandaşlar için hava durumunun nasıl olacağını ve Kurban bayramı tatilinde sıcaklıkların kaç derece olacağını en güncel verilerden alınan bilgilerle haberimizde sizin için yer verdik.

KURBAN BAYRAMINDA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava durumu tahmin raporuna göre; hava sıcaklıkları Kurban bayramının ilk günlerinde yurdun doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde olması bekleniyor.

Diğer bölgelerde ise hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarındaseyredeceği öngörülüyor.

Kurban bayramın ilk günlerinde yağışın yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Kurban bayramın son gününde ise hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Yağışın da bayramın ilk günlerinde olduğu gibi mevsim normallerinde olması bekleniyor.

Hava tahmini yapan bazı kuruluşların verdiği bilgiye göre, bayramda İstanbul ve Ankara'da hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KURBAN BAYRAMINDA HAVA SICAKLIKLARI KAÇ DERECE OLACAK?

Kurban bayramında İstanbul'da en yüksek sıcaklık ortalamasının 30 ila 35 derece, en düşük sıcaklığın ise 22 ila 24 derece arasında seyredeceği; Ankara'da ise en yüksek sıcaklık 29 ila 36 derece, en düşük sıcaklığın ise 14 ila 20 derece arasında değişkenlik göstereceği öngörülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.