Kütahya MEM, şehri bu afişlerle süsledi

Kütahya MEM, şehri bu afişlerle süsledi

Öğrencilerin başarıları görücüye çıktıEğitimde yakaladığı ivmeyi velilere daha iyi anlatmak isteyen Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, farklı alanlardaki öğrenci ve kurum başarılarını afişlerle tüm Kütahya’ya duyuruyor.

 

Eğitimde yakaladığı ivmeyi velilere daha iyi anlatmak isteyen Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, farklı alanlardaki öğrenci ve kurum başarılarınıafişlerle tüm Kütahya’ya duyuruyor.

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde edilen başarılardan velileri ve Kütahyalıları haberdar etmek isteyen Kütahya Milli Eğitim, öğrencilerin başarılarını posterlere taşıdı.

Kütahya Milli Eğitim Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerin başarıları 16 farklı afişle anlatıldı. Proje çerçevesinde, Tübitak bölge ikinciliğinden, uluslararası bilgi yarışması urfodu’ya, Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’ndaki altın madalyadan, krostaki Türkiye ikinciliğine, güneş enerjisini pile dönüştüren öğrenciden röntgen çeken öğrenciye kadar farklı branşlardaki başarılar, “Bunu ben yaptım/başardım/kazandım.”temalı afişlerle anlatıldı.

Akademik başarının yanında sanatsal, sportif, bilimsel ve kültürel başarıların da görünür hale getirilmesinin önemine inanan Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü, enstrüman çalan, hitabet yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan, resim yarışmasında dereceye giren, resimli imza ekslibris hazırlayan, kendi kitabın çıkaran ve fiber optik teknolojisiyle ev aydınlatan öğrencileri de okullarında fotoğraflayıp başarıların tanıtımını yaptı.

Projeyle ilgili açıklama yapan Kütahya Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN, “Velilerimiz, tıpkı öğrenciler gibi eğitimin en önemli paydaşları. Ancak okullarda eğitimcilerimizin rehberliğinde yürütülen öğrenci başarıları, yeterince kamuoyuyla paylaşılmıyor. Umarım eğitimin içindeki bu başarılar, projeyle daha iyi anlaşılır. Milli Egemenlik’i kutladığımız bu haftada, başarılarda emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

           
Memurlar.Net - Özel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.