Kuzey, iç ve batı kesimlerde sıcaklık artacak

Kuzey, iç ve batı kesimlerde sıcaklık artacak

Kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kastamonu, Malatya, Gaziantep, Kilis, Van, Hakkari ve Şırnak'ın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle hafif yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas, Van ve Hakkari çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve hafif kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara'da zamanla kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu zamanla az bulutlu

EDİRNE °C, 24°C

Parçalı ve az bulutlu

ISTANBUL °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu zamanla az bulutlu

SAKARYA °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu zamanla az bulutlu

EGE

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

IZMIR °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 22°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

ANTALYA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

BURDUR °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle hafif yağmur, Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

KONYA °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

NİĞDE °C, 12°C

Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu

SİVAS °C, 9°C

Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar şeklinde olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kastamonu çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BOLU °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

KASTAMONU °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu

SİNOP °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelin aralıklı hafif yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yer yer hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ARTVİN °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, iç kesimleri karla karışık yağmurlu

ORDU °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAMSUN °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı,

TRABZON °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeyi, Malatya, Van ve Hakkari çevreleri ile Şırnak'ın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Şırnak'ın doğu kesimleri ile sabah saatlerinde Malatya çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı

HAKKARİ °C, 6°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı

MUŞ °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATMAN °C, 15°C

Parçalı çok bulutlu

DIYARBAKIR °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan, akşam saatlerine kadar batısı ile akşam saatlerinde geneli kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, sabah saatlerinde doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde kuzeyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m; akşam saatlerinde 1,0 ila 2,0m, gece saatlerinde 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde güneyi sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Güney Ege'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece saatlerinde güneyi 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Akdeniz'in doğusu ile gece saatlerinde Batı Akdeniz'in batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde geneli kuzeydoğudan, öğle saatlerinde batısı güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde batısı kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 1,5m doğusu 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi, yağış anında orta.

    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.