Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı

İLAN

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI PERSONEL GİRİŞ SINAVI İLANI İLAN METNİ

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na (KUDAKA) 25.01.2006 tarih ve 5449 sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun ile 25.07.2006 tarih ve 26239 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde; TRA1 Düzey 2 Bölgesinin (Erzurum-Erzincan-Bayburt) kalkınmasına hizmet etmek isteyen, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, yenilikçi, üretken, çözüm odaklı, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen ve seyahat engeli olmayan 5 (beş) Uzman Personel ve 1 (bir) İç Denetçi alımı yapılacaktır. Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın merkezi Erzurum ili olup, Ajans'ın faaliyet alanı Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinden oluşmaktadır. Bu nedenle, sınavda başarılı olanlar, bu illerden, Ajans'ın uygun göreceği herhangi birinde çalışmayı kabul edeceklerdir.

Tablo 1 :

SINAVA BAŞVURU YERİ

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Cumhuriyet Caddesi No:3 
25100, Yakutiye/ERZURUM

SINAV BAŞVURU TARİH

VE SAATLERİ

26 Ekim - 24 Kasım 2017 / 08.00-17.00

MÜLAKAT SINAVINA 
KATILACAKLARIN İLANI

01 Aralık 2017

SINAV TARİHİ

06-07 Aralık 2017

SINAV YERİ

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Cumhuriyet Caddesi No:3 
25100, Yakutiye/ERZURUM

Alınması planlanan personeller için aranan tüm şartlar, başvuru için istenen belgeler, yarışma sınavının içeriği, yeri ve zamanı ile İş Talep Formu ve diğer tüm hususların bulunduğu personel alım ilanının tam metni Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının web sitesi olan www.kudaka.org.tr internet sitesi ile bölge valiliklerinin internet sitelerinden (www.erzurum.gov.tr, www.erzincan.gov.tr, www.bayburt.gov.tr) temin edilebilir.

Adayların, www.kudaka.org.tr internet sitesi ile bölge il valiliklerinin internet sitelerindeki personel aiım ilanı tam metninde belirtilen başvuru belgelerini 26 Ekim - 24 Kasım 2017 tarihlerinde 08:0017:00 saatleri arasında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Cumhuriyet Caddesi No:3 25100, Yakutiye/ERZURUM adresine elden teslim etmeleri veya son başvuru tarihine kadar ulaşmak kaydıyla posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Faksla veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi ve belgeyle yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve bunlarla sözleşme yapılmaz.Bu gibi durumları tespit edilenlerle sözleşme yapılmış olsa dahi sözleşmeleri feshedilir.

Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulur.

Personel Alımı ilanı tam metnine www.kudaka.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.