KYK Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

KYK Sözleşmeli Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Adayların büyük bir merakla beklediği Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu sözleşmeli yurt yönetim personeli sözlü sınav sonuçları açıklandı.

Ülke geneli ve KKTC’deki 748 yurtta 600 binden fazla üniversiteli gence ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, büyümeye devam ediyor. 

Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 1044 sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı için 08-18 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçları http://tercihler.gsb.gov.tr/ adresinde açıklandı.

Adaylar için son tarih 11 Ağustos 

Sözlü sınav sonucunda başarılı olarak göreve başlamaya hak kazanan adayların 11 Ağustos’a kadar gerekli belgeleri ilgili il müdürlüklerine şahsen teslim etmeleri gerekiyor. Sınavda başarılı olup geçerli bir mazereti olmadığı halde gerekli belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

Adayların 11 Ağustos’a kadar; Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve adres bilgilerine ilişkin yazılı beyan, adli sicil bilgilerine ilişkin yazılı beyan, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylanmış sureti, yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için YÖK tarafından denkliği onaylanmış belge, erkek adaylar için e-devlet kapısı http://www.turkiye.gov.tr/ üzerinden alınan askerlik durum belgesi, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair yazılı beyan, mal bildirim formu, kamu kurum ve kuruluşunda görev yapmış ise buna dair hizmet belgesi, son altı ay içinde ilgilinin kolay tanınmasını sağlayacak şekilde çekilmiş 6 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ıslak imzalı olacak şekilde bilgisayar veya daktilo ortamında doldurulacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu kuruma ibraz etmeleri gerekiyor.

Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacak ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık veya doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebilecek.

Sonuçlara itiraz

Sözlü sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, itiraz dilekçelerini sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 iş günü içinde yazılı olarak Genel Müdürlük İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına yapabilecek. Sadece yazılı olarak yapılan itirazlar dikkate alınacak. İtiraz sonuçları adaylara yazılı olarak bildirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.