Maklube Partisi Veren MEB Müdürleri Kim?

Maklube Partisi Veren MEB Müdürleri Kim?

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Engin; Sosyal Medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, yakın zamana kadar koltuk menfaatleri için paralel yapı ile işbirliğine girmekten çekinmeyen MEB yöneticilerine dikkat çekti.

Engin açıklamasında; MEB'i paralel yapı konusunda uyardı ve bu tür ilişkisi bulunan yöneticilerin MEB'den temizlenmesini istedi. 

İşte o açıklama:

NE DİYONUZ KARDEŞİM?
Maklube partilerine gitmekle kalmayıp aracıyla servis de yapan kaç İl, İlçe, Şube , Okul Müdürü ve yardımcısı vardır?

Bu partilerde suçu sadece Türk Milliyetçisi olmak olan kaç kişiyi görevlerinden uzaklaştırma kararı aldılar?

Türk Milliyetçileri o gün de duruşlarını bozmadılar, makam için dini ve milli inançlarının sömürülmesine geçit vermediler. Bir makam için ne alçaldılar ne aldatıldı ne de kandırıldılar. Geçmişten bu güne her durum ve şartta sahibi olduğu değerleri onun için bir yaşam biçimi olmuştu o kadar.

Çünkü tabutluklardan inkişaf ederek bugünlere gelen Türk Milliyetçiliği dikenli yolda idam sehpalarını devirmek darağaçlarına selam vermekti. Son nefer son nefese kadar devlet ebed müddet için yaşamaktı, bölücülerin ve din istismarcılarının karşısında ÖNCE VATAN MİLLET SONRA ANA VE YAR demekti, ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diye haykırmaktı.

Bu anlamda ne bölücülerle yürütülen çözüm sürecini kabullenmiş, ne de Medeniyetler İttifakına pirim vermemişti. Özetle makamını kaybetmiş adamlığını kaybetmemişti.

Dün de koltuk nöbetine özenmemiştik bu gün de öyle bir dert içerisinde değiliz. Dündeki bu duruşudur; bugün kendini ispata mecbur hissetmemesi.

Ama birileri bugün yine inandığı için değil dünyalığı için vatan devlet bayrağa sarılmış görülüyor.

Ezelden ebede Türk Milliyetçisiyiz bedeli ne olursa olsun her zaman vatan millet devlet ve hak düşmanlarının karşısında Tanrı dağı gibi dimdik duracak ve canı gönülden haykırmaya devam edeceğiz....
 

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN!..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum