MEB III. Ulusal Gençlik Forumu Çalıştayı

MEB III. Ulusal Gençlik Forumu Çalıştayı

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürlüğünün 14-17 Ekim 2016 tarihleri arasında ek listede isimleri belirtilen illerdeki okullara yönelik "III. Ulusal Gençlik Forumu Çalıştayı" düzenleme talebi

Kayseri ili Kocasinan ilçesinde faaliyet gösteren TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürlüğünün 14-17 Ekim 2016 tarihleri arasında ek listede isimleri belirtilen illerdeki okullara yönelik "III. Ulusal Gençlik Forumu Çalıştayı" düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

Söz konusu etkinliğin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması ve etkinlik sonuçlarının bir rapor halinde Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.