MEB Öğrenci Nakillerini Unuttu

MEB Öğrenci Nakillerini Unuttu

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü okulların açılmasına bir hafta kala hala öğrenci nakillerini açmadı. Bu sorunun acil çözülmesi gerekmektedir. Binlerce veli hergün okullara akın ederek öğrencilerinin okullara nakillerini yaptırmak istem

 

Okulların açılmasına bir hafta kaldı ancak hala öğrenci nakilleri için MEB e okul üzerinden okullara öğrenci nakil yetkisi vermedi.
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bu yıl öğrenci nakilleri için sistem üzerinde okullara yetki vermeyi unutunca veliler mağdur oldu.
 
Öğrencilerinin nakillerini kayıt bölgesindeki okullara almak isteyen öğrenci velileri hemen hemen hergün okullara uğrayarak öğrencilerinin nakillerinin kayıt bölgelerindeki okula aldırmak istemesi, idarecilerin bu konuda mecburen olumsuz yanıt vermeleri velileri hem mağdur etmekte hemde MEB'e karşı tepkisini artırmaktadır.
 
4+4+4 sistemi ile birlikte ortaya çıkan sorunlar nedeniyle Bakanlığa kızgın olan velilerimizi birde nakil problemi ile karşı karşıya koyup MEB'e karşı tepki oluşturmamak için bu nakillerin acil olarak açılması ve İlkokullarla , Ortaokullara bu hafta içerisinde bu yetkinin verilmesi gerekir.
 
Okul idareleride kaç tane öğrenci nakli alacak bunu net olarak görmesi ve sınıfları bir an önce sağlıklı bir şkilde oluşturması gerekir.
 
Öğrenci nakilleri konusunda yetkinin bulunduğu Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Hanım'ın bu sorunun çözümü noktasında ivedi olarak gerekli düzenlemeleri yapması gerekmektedir.
 
kamudan haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.