MEB öğretmene eziyetten zevk alıyor gibi

MEB öğretmene eziyetten zevk alıyor gibi

Genel Başkan, “MEB yargı kararlarını uygulamadıkça ve kendi yönetmenliğine uymadığı sürece gözümde sıfırdır”

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalar yaptı. “Öyle bir sendikacı düşünün, attığı imza ile memur ve emekliyi ayda 40-50 TL zarara soktuğundan habersiz, ama hala yüzü kızarmadan konuşuyor” diyen Koncuk, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Daha da acısı bu sendikanın üyelerinde hala tık yok. Satan mı kazanıyor ne? Vay ki vay, satan konuşuyor, ortaya çıkaran nerdeyse suçlu? Ey memur kardeşim, memuru, emekliyi, daha da kötüsü her türlü değerimizi satanı baş tacı yaparak ne yapmak istiyoruz? Çalan kahraman mı oldu?”
Açıklamalarında alan değişikliğine de değinen Koncuk, “Sayın Aydoğdu, ‘Alan değişikliği ile ilgili yanlış bir anlaşılma var. Konuyla ilgili gelecek haftalarda geniş ve detaylı bir açıklama yapacağız’ dedi. Bana göre yanlış anlayan MEB, başkası değil. Alan değişikliği ile ilgili yönetmelik maddesi belli ve açık. Tek eksik çalışma takvimi. Zor mu? Bu MEB yargı kararlarını uygulamadıkça ve kendi yönetmenliğine uymadığı sürece gözümde sıfırdır. Ayrımcılığın adresi MEB'dir” şeklinde konuştu. 
Aday öğretmenlik sınav sonuçlarının açıklanmamasını da eleştiren Genel Başkan İsmail Koncuk, “Stajyerlik sınav sonuçları açıklanmadı. Başarı puanı hala 50'ye düşürülebilir.60 alamadı diye başarısız olacakların tüm sorumlusu MEB'dir. Stajyerlik sınav sonuçları neden 2 Kasıma bırakıldı. 1 Kasımda tepkiden mi korkuyorsunuz? MEB öğretmene eziyetten zevk alıyor gibi” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum