MEB'de Müdürlere Asalet Verilmeye Devam

MEB'de Müdürlere Asalet Verilmeye Devam

MEB'de geçtiğimiz hafta İlçe Milli Eğitim Müdürlerine bir grup asalet verilirken bu hafta da Müdürlere Asalet Verilmeye devam edecek.

Görevlendirme olarak çalışan İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin kadroları bir bir gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafata İstanbul başta olmak üzere 30 da fazla ilçe Milli eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürüne kadro verilmesinini ardından asalet verilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta başından itibaren İstanbul başta olmak üzere Bazı İlerde birçok ilçe Milli Eğitim Müdürünün kararnamesinin bu haftadan itibaren tekrar gönderilmesi bekleniyor.

Seçimlerin hemen ardından ise MEB'de atama furyasının yaşanacağı ifade ediliyor. İstanbul,  İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere  birçok İl Milli Eğitim Müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü görevden alınacak.

Kulislerden aldığımız bilgilere göre  İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılacak atamalar için ciddi çekişme var. Müdür olmak için  birçok kişi tarafından MEB'e aşırı şekilde baskı yaptırıldığı dedikoduları almış başını gidiyor.

Ancak MEB'in çok sıkı bir eleme yapacağı, özellikle de Bazı büyükşehirlerde atamalarda Cumhurbaşkanının onaylamayacağı isimleri önermeyeceği ifade ediliyor...

İlçe Müdürlüklerinin kadrolarının gelmesinden sonra boşalan Şube müdürlüğü ve okul müdürlüğü kadrolarına ise yeniden görevlendirme yapılacak. 

ajanskamu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum