MEB'den öğretmen dışındaki personelin il içi yer değiştirme duyurusu

MEB'den öğretmen dışındaki personelin il içi yer değiştirme duyurusu

MEB'den öğretmen dışındaki personelin il içi yer değiştirme duyurusu. 2016 Yılı Mayıs Ayı Eğitim Öğretim Hizmetleri Sınıfı Dışı Taşra Personelinin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği

Zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin yani eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelinin yer değişikliği işlemleri ise 12.10.2013 tarih ve 28793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmeliğinin 30, 32 ve 33. maddesine göre yapılmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 03.05.2016 tarih ve 4926062 sayılı yazıları ile zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin yani eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelinin il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin Mayıs ayında başlatılması talimatını vermiştir.

Son çalıştığı kurumda 31 Mayıs tarihi itibariyle 3 yıl hizmeti olan öğretmen dışındaki eğitim çalışanları tayin başvurusunda bulanabilecek. 10 Tercih hakkı bulunan öğretmen dışındaki eğitim çalışanlarının atamalarında öncelik hizmet süresi olacaktır. Duyurular İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılacaktır.

Bu noktada bakanlık yazısına ulaşamadık ulaştığımızda burada yayınlayacağız.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğretmen dışındaki personelin il içi yer değiştirme duyurusu için tıklayınız.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğretmen dışındaki personelin il içi yer değiştirme duyurusu için tıklayınız.

Ahmet Kandemir

www.memurlar.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum