MEB'den Öğretmenlere Sınav Görevi

MEB'den Öğretmenlere Sınav Görevi

Mebbis Giriş MEB'den Öğretmenlere Sınav Görevi MEB'den Öğretmenlere Sınav Görevi 02-03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan AOL 1. Dönem Sınavı ile 03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan AOO 1. Dönem Sınavı Görev İçin Başvurular Açıldı.

 MEB'den Öğretmenlere Sınav Görevi 02-03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan AOL 1. Dönem Sınavı ile 03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan AOO 1. Dönem Sınavı Görev İçin Başvurular Açıldı   02-03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem Sınavı ile 03/01/2016 Tarihinde Yapılacak Olan Açık Öğretim Ortaokulu 1. Dönem Sınavı Görev İçin Başvurular Açıldı Sınavda görev almak isteyen idareci ve öğretmenler Mebbis Sınav İşlemleri Modülü >> Sınav Görev İstekleri >> menüsünden başvuru yapabilirler.



Öğretmenlere Sınav Görevi
** Puan hesaplaması sınavda salon görevlisinin aldığı ücretin sınavın maksimum süresine bölümünün 100 ile çarpılması şeklindedir. ==> (Ucret/Süre)*100 Görevli Öğretmenler;
1- Görevler MEBBİS Sınav Modülü tarafından Sınav Puanı en azdan en fazla olana doğru sırayla verilmektedir. Görev İptali ya da değişikliği yapılmamaktadır.
2- AOL Sınavı Sabah Saat 09:30´da, Öğlen Saat 14:00´da başlayacak olup, en geç 1 saat önce görevlendirildikleri okulda hazır bulunacaklardır.
3- AOO Sınavı Sabah Saat 10:00´da, Öğlen Saat 14:00´da başlayacak olup, en geç 1 saat önce görevlendirildikleri okulda hazır bulunacaklardır.
4- Sınav Ücreti görev aldığınız oturum başına kurumunuz tarafından 5 saat ek ders olarak ödenecektir. 5- Sınav salonlarına cep telefonu, çağrı cihazı vb. her türlü iletişim özelliği bulunan cihazla girmeniz yasaktır. Yasaklanan cihazlarla sınav salonlarına girmekte ısrar eden öğretmenlere görev verilmeyecektir. Sınav yapılan Okulların Dikkatine: - Sınavlar yapıldıktan 1 hafta sonra arşive kaldırılacağından dolayı “Sınav Binası Görevli Bilgi Girişi” ekranı üzerinden verisi işlenmemiş okullarda bulunan görevliler sistemde gelmedi olarak görünecek ve 1 YIL CEZALI duruma düşeceklerdir. Öğretmenlerin ceza almasında Sorumluluk Sınav Yapılan Okul Müdüründe olacaktır. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir. - Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürliklerinin ekranında bulunan “Bina Görev Girişleri İzleme” Menüsü bu durumdaki okulların tespiti ve takibinin yapılması amacıyla hazırlanmış olup eksik verilerin girdirilmesi hususunda hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.