Memur-Sen Alanlarda Olmaya Devam Edecek

Memur-Sen Alanlarda Olmaya Devam Edecek

Memur-Sen Genişletilmiş Başkan Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlar kurulunda konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, kanlı darbe girişimini lanetledi, şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Meydanlardayız. Çanakkale ruhuyla sahadayız. 81 ilde alanları boş bırakmıyor, kanlı darbe girişiminin mimarları, tetikçileri ve senaristlerinden hesap sorulana kadar ayaktayız" dedi.

Memur-Sen Genişletilmiş Başkan Kurulu gerçekleştirildi. Başkanlar kurulunda konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, kanlı darbe girişimini lanetledi, şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Gazilere de şifa dileyen Yalçın, "Bu katliam girişimi, bu alçaklık, bu ihanetten sonuna kadar hukuk önünde hesap sorulsun. Bütün insani değerleri hedef alan bu caniler en ağır şekilde cezalandırılsın. Devletin en tepesini ve topyekun kardeşliğimizi hedef alan tetikçilere asla merhamet gösterilmesin. Kanlı darbe girişimi tüm yönleriyle soruşturulsun, dış ayakları ve finans kaynakları da deşifre edilsin" dedi.
Çanakkale ruhu topyekun şaha kalktı

Küresel terör şebekesi FETÖ’nün kanlı ve alçak darbe girişimine karşı 79 milyonun yüreklerini birleştirdiğini ifade eden Yalçın, "15 Temmuz'da başlayan kanlı darbe kalkışması, milletin, siyasetin ve özellikle de Cumhurbaşkanın iradesiyle Çanakkale ruhunu topyekun şaha kalkmasıyla, püskürtüldü.  İhanetin ve hainliğin karşısına millet, birlik ve beraberliği çıkartmıştır. 60 darbesi Millî Birlik Komitesini, 80 darbesi Millî Güvenlik Konseyini 15 Temmuz 2016 kanlı darbe girişimi ise birlik, beraberlik ve kardeşlik koalisyonuna vesile oldu. Darbeciler ve işgalciler en çok da bundan korkuyordu. Korktukları başlarına geldi. Bugün Cumhurbaşkanımızın davetiyle AK Parti, CHP ve MHP Genel Başkanlarının bir araya gelmesi, meydanlarda devam eden kardeşliği, siyaset kurumu tarafından da benimsenmiştir. 'Sen', 'Ben' değil, 'Biz' duruşuyla hareket ettiğimiz sürece değil darbeye her türlü kirli harbe de hazırız. Bu birlik meydanlarda kavim olsun, büyük ve güçlü Türkiye daim olsun" şeklinde konuştu.

Alanları boş bırakmıyoruz

Meydanlardan çekilmeyeceklerini deklare eden Yalçın, "Yalçın, "Meydanlardayız. Çanakkale ruhuyla sahadayız. 81 ilde alanları boş bırakmıyor, kanlı darbe girişiminin mimarları, tetikçileri ve senaristlerinden hesap sorulana kadar ayaktayız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.