Memur-Sen'den 657 değişikliğine destek

Memur-Sen'den 657 değişikliğine destek

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, "Hükümetin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yapacağı, yapmayı planladıkları değişikliklerde yokuz. Yamalı bohça haline gelen 657'nin yeniden düzenlenmesi elzemdir.

Programda Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay da önemli açıklamalarda bulundu.

TURBAY:"MEMURLARI DEĞERSİZLEŞTİRECEK ÇALIŞMALARI KABUL ETMİYORUZ"

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise, Bem-Bir-Sen kurulduğu günden bu yana kamu sendikacılığı adına her bir adımını maratona çevirdiğini ve 10 yıldır üst üste aldığı yetkili sendika unvanı ile yerel yönetim çalışanlarının teveccühlerini en üst seviyelere çıkardığını ifade etti.

"YAMALI BOHÇA 657 YENİDEN DÜZENLENMELİDİR"

Memurları değersizleştirecek çalışmalarda olmayacaklarını ifade eden Turbay, 657 sayılı devlet memurları kanuna "Yamalı Bohça" benzetmesi yaparak şöyle konuştu:

"Hükümetin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda yapacağı, yapmayı planladıkları değişikliklerde yokuz. Yamalı bohça haline gelen 657'nin yeniden düzenlenmesi elzemdir. Memurun iş güvencesini, çalışma barışını tehlikeye sokacak her türlü düzenlemenin karşısındayız. Biz bunun yerine hükümete, işçi ve memur emekli ikramiye maaşlarının eşitlenmesini teklif ediyoruz. Memurların iş güvencesi kırmızı çizgimizdir. Biz bu hakka dokunulmasına asla ve asla müsaade edemeyiz."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum