Memur-Sen'den Ali Yalçın'a Ziyaret

Memur-Sen'den Ali Yalçın'a Ziyaret

Memur-Sen ve Bağlı Sendikalardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen 5. Olağan Genel Kurul sonucunda Genel Başkan seçilen Ali Yalçın ve yönetim kuruluna Memur-Sen ve bağlı sendikaların yönetimleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.



 

Ziyarette konuşan Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Eğitim-Bir-Sen’in Memur-Sen Konfederasyonu’nun lokomotif sendikası olduğunu belirterek, “Eğitim-Bir-Sen önemli, çünkü tohumunu atan medeniyet şairimiz, Mescid-i Aksa şairimiz, yerli düşüncenin mimarı Akif İnan. Eğitim-Bir-Sen’i asıl önemli kılan, 320 bin üyesi kadar Akif İnan’ın attığı tohumun çınara dönüşmesidir. Yeni yönetimin devraldığı sorumluluğun bilincinde olarak bu çınarı daha da büyüteceğinize inancımız tamdır” dedi.






Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, yeni yönetime başarı dileklerini ileterek, “5. Olağan Genel Kurulu sonucunda şekillenen yeni yönetimin eğitim çalışanları ve milletimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.






Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Ali Yalçın’a ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.



 


Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, iki liste olarak girilen kongrenin demokrasi şöleni havasında geçmiş olmasının kayda değer olduğunu ifade ederek yeni yönetime başarılar diledi



 


Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ise, takdire şayan bir kongre sürecinin sonunda seçilen yeni yönetime başarılarla dolu bir gelecek temennisinde bulundu.



Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sonucun eğitim çalışanlarına, milletimize ve dünya mazlumlarına hayırlı olmasını dileyerek, beklentileri boşa çıkarmamak için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.