Memur-Sen'den Bir Gol De 4/C'lilere

Memur-Sen'den Bir Gol De 4/C'lilere

Sosyal medya hesabından, Maliye Bakanlığı’nın ek ödeme davasını kazanan 4-C’lilere yönelik görüşünün yer aldığı bir yazıyı yayınlayan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Maliye’nin bu görüşü çerçevesinde, 4-C’lilerin ek ödeme davalarını kazansal

Sosyal medya hesabından, Maliye Bakanlığı’nın ek ödeme davasını kazanan 4-C’lilere yönelik görüşünün yer aldığı bir yazıyı yayınlayan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Maliye’nin bu görüşü çerçevesinde, 4-C’lilerin ek ödeme davalarını kazansalar bile, toplu sözleşmede karara bağlanan 159 TL’yi almaya mahkum edildiklerini belirtti.

Memur ve emekliye oynanan yüzde 1,8’lik enflasyon oyunundan sonra 4-C’lilerin de malum sendikadan bir gol daha yediğini ifade eden Genel Başkan İsmail Koncuk, elde edilen bir hakkın daha gittiğini söyledi.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk değerlendirmesinde;
Maliye Bakanlığından ek ödeme davasını kazanan 4-C’lilere kötü haber.

Bu görüşe göre 4-C’liler ek ödeme davasını kazansa da toplu sözleşmede karara bağlanan 159 TL alacaklar.

Memur ve emekliye atılan yüzde 1.8’lik enflasyon oyunundan sonra, 4-C’liler de malum sendikadan bir gol yemiş oldu.

4-C’liler artık dava da açsa Toplu Sözleşme hukuken bağlayıcı olduğu için açılan davaları kazanmak mümkün olmayacaktır. Bir hak daha gitti.

Türkiye Kamu-Sen olarak yarın ek ödeme davasını kazananların hak ettiği ek ödemelerin ödenmesine devam edilmesini isteyeceğiz. Kabul görürse.

Anlaşılan Türkiye Kamu-Sen'in işi beceriksizce yapılan toplu sözleşmenin defolarını düzeltmeye çalışmak olacak. İşi ehline vermek önemlidir.

4-C’liler için tek çözüm artık kadrodur. Bir an önce kadro sözü yerine getirilmeli ve problemler sona ermelidir. Başka yol kalmamıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.