Memur-Sen'den TBMM'ye Ziyaret

Memur-Sen'den TBMM'ye Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Memur-Sen heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

 

Meclis’te gerçekleşen görüşmede, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Ali Yalçın, “11 hizmet kolunun tamamında yetkili, 1 milyon üyeyi hedefleyen Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, her geçen yıl daha fazla kazanıma imza atıyoruz. Teşkilat olarak ekmeği büyütme, özgürlükleri genişletme mücadelesi veriyoruz. Dünya mazlumlarını da unutmuyoruz. Yaptığımız yardım kampanyalarıyla mazlumlara umut oluyoruz. Paydaş kuruluşlarımızla birlikte dünyanın dört bir yanına el uzatıyoruz” dedi.

 

 

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen heyetine, ülkemiz ve dünya mazlumları adına yapılan özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

 

Ziyarette, Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, Memur-Sen Genel Başkan yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Hacı Bayram Tonbul, Mehmet Emin Esen, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkan Vekili M. Hadi Erdoğmuş, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Bem Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Emekli Memur-Sen Başkanı Emin Şenver, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Habibe Öçal, Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Elvan Uğurlu ve Genç Memur-Sen Başkanı Eyüp Beyhan hazır bulundu. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.