Memurlar 3600 ek göstergeyi Cumhurbaşkanına iletecek!

Memurlar 3600 ek göstergeyi Cumhurbaşkanına iletecek!

'3600 ek göstergede hakkaniyet istiyoruz'

'3600 ek göstergede hakkaniyet istiyoruz'

Büro Memur-Sen'den 3600 ek göstergesi için imza kampanyası

Büro Memur-Sen Genel Merkezinin 3600 Ek Gösterge Düzenlemesi İle İlgili Yapmış Olduğu İmza Kampanyası Büyük İlgi gördü.

"SEN DE KATIL"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaadiyle sunduğu Polis, Öğretmen, Hemşire ve Din Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Müjdesi'nin kamu çalışanları tarafından buruk bir sevinçle karşılanmasının ardından harekete geçen Büro Memur-Sen Genel Merkezi "SEN DE KATIL" adı altında bir imza kampanyası başlatmış ve Türkiye'nin dört bir tarafından başta üyeler olmak üzere tüm kamu çalışanlarının isteklerini içeren kampanya ya destek istemişti.

3600 TÜM KAMU ÇALIŞANLARINI KAPSASIN

Kamu çalışanları 3600 Ek Gösterge açıklamasını doğru ve yerinde bulmakla birlikte eksik yanının olduğunu vurgulamış ve yapılacak olan düzenlemenin tüm kamu çalışanlarını kapsamasını istemektedir.

Büro Memur-Sen olarak Yapmış Olduğumuz imza kampanyasının sonucunda kamu çalışanlarının sadece isteklerini ve haklarını dile getirdiğimizi, onların sesi olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk.

İmza Kampanyası ile ilgili açıklama yapan Genel Başkan Vecdi Yanbaz: " Büro Memur-Sen ailesinin kenetlenmiş bir şekilde haklarını armaya devam ettiğine şahit olmaktayız. Yapmış olduğumuz imza kampasının sesimizi duyurmaktan ziyade kamu çalışanlarının sesi olduğumuzu Genel Yetkili Sendika olarak tüm kamu çalışanlarının hakları için mücadele ettiğimizi bir daha göstermiş olduk.

İMZALAR CUMHURBAŞKANINA İLETİLECEK

İmza Kampanyası dahilinde topladığımız imzaları Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere Genel Merkezimiz' de bir araya getirdik. İmzaların gündeme damga vurmasının yanında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından olumlu karşılanmasını beklemekte ve 3600 Ek Gösterge'nin kapsam olarak genişletilerek düzenlemeye dahil edilmesini istiyoruz.

İmza Kampanyamıza vermiş olduğu ilgiden dolayı tüm kamu çalışanlarına teşekkür ederiz. İmza Kampanyası için emek harcayan alın teri döken başta Genel Merkez Yönetimi'ne , Şube Başkanlarımıza, Şube Yönetimlerine ve Üyelerimize şükranlarımız sunuyorum.

Bir Aile olarak mücadelemize devam edeceğimiz belirtir. Tüm Kamu Çalışanlarının başarı ve huzur dolu istikrarlı bir yaşam geçirmesini diliyorum."

Kaynak : SGK Rehberi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum