Memurlar İçin Kritik Gün Pazartesi

Memurlar İçin Kritik Gün Pazartesi

1 Ağustos tarihinde başlayan Toplu sözleşme görüşmelerinde komisyon çalışmalarının ardından ikinci oturum bugün yapılıyor.

1 Ağustos tarihinde başlayan Toplu sözleşme görüşmelerinde komisyon çalışmalarının ardından ikinci oturum bugün yapılıyor.

Toplantıda, hizmet kollarına ilişkin yapılan komisyon çalışmalarında ortaya çıkan sonuçlar değerlendiriliyor.

BAKAN SARIEOĞLU: TEKLİFİMİZİ PAZARTESİ GÜNÜ SUNACAĞIZ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada; "Komisyon çalışmaları gerçekleştirildi. İki gün boyunca bunları değerlendirmek üzere birlikte olacağız, temennimiz bu süreçten hayırlı sonuçlar almaktır. Kamu İşveren Heyeti olarak 14 Ağustos Pazartesi günü teklifimizi sunacak ve müzakerelere devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını siliyor, saygılar sunuyorum" dedi.  

Bakan Sarıeroğlu'nun konuşmasının ardından toplantı, Büro, Bankacılık ve Sigortacılık, Eğitim, Öğretim ve Bilim, Sağlık ve Sosyal Hizmet, Tarım ve Ormancılık, Bayındır, İnşaat ve Köy Hizmet kollarının taleplerine ilişkin olarak teknik heyet çalışmaları sonucunda oluşturulan raporların sunumu ile devam ediyor. 

Toplu sözleşme görüşmelerinin 3. Oturumu, 11 Ağustos Cuma günü yapılacak olan değerlendirmelerle devam edecek. 3. Oturumda ise, Diyanet ve Vakıf, Yerel Yönetim, Enerji, Sanayi ve Madencilik, Kültür ve Sanat, Ulaştırma, Basın, Yayın ve İletişim hizmet kollarının taleplerine ilişkin raporları değerlendirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.