Memurlardan seçim öncesi ikramiye hamlesi!

Memurlardan seçim öncesi ikramiye hamlesi!

Memurlar ikramiye talebinden vazgeçmiyor! Memurların ikramiye alabilmesi için sendikalardan kararlı açıklamalar geliyor.

Memurlar ikramiye talebinden vazgeçmiyor! Memurların ikramiye alabilmesi için sendikalardan kararlı açıklamalar geliyor.

Memur sendikaları emeklilere ikramiye verilmesinin ardından memurlara da ikramiye taleplerini dile getirmeye devam ediyorlar.

SEÇİM ÖNCESİ TALEBİ

Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş memurlara ikramiye taleplerini yenileyerekseçim öncesinde hayata geçirilmesini talep etti.

Türk Eğitim-Sen "Bayram ikramiyesi kamu çalışanlarına da verilmelidir"

Genel Sekreter Musa Akkaş, Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Kocakaplan, Mehmet Yaşar Şahindoğan ve Selahattin Dolğun Ankara 3 No’lu Şubenin düzenlediği iftar programına katıldı.

GENEL SEKRETER AKKAŞ: “BAYRAM İKRAMİYESİ KAMU ÇALIŞANLARINA DA VERİLMELİDİR.”

İftar programında bir konuşma yapan Genel Sekreter Musa Akkaş,

Sendika Şube başkanlarımıza, şube yönetim kurulu üyelerine, kadın komisyonlarına verdikleri mücadele ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Cesur yürekli üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi

İKRAMİYE TOPLU SÖZLEŞME VE GÖRÜŞME TALEPLERİNDE VAR

Genel Sekreter Akkaş, kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesi gerektiğini de ifade ederek şunları söyledi: “Bilindiği gibi seçimler yaklaştı. Bu arada siyasi partiler, iktidar partisi seçim beyannameleri ile birtakım vaatlerde bulunuyor. Bunları sevindirici bulduğumuzu ifade etmek isterim. Dini bayramlarda bayram ikramiyesi verilmesi hem toplu sözleşme hem de toplu görüşme taleplerimiz arasındadır.

12 MİLYONA İKRAMİYE VEREN 2 MİLYON 600 BİNE VEREBİLİR

Hükümetin emeklilere bayram ikramiyesi vermesini olumlu ve sevindirici buluyoruz. Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen olarak emekli ve çalışan ayrımı yapılmadan bayram ikramiyesinin tüm kamu çalışanlarına verilmesini talep etmektedir. 12 milyon emekliye bayram ikramiyesi veren devlet, 2 milyon 600 bin kamu çalışanına da bayram ikramiyesi verebilir.”

3600 EK GÖSTERGENİN SEÇİM BEYANNAMESİNE GİRMESİNİ SAĞLADIK

Akkaş öğretmenlerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması, diğer memurların ek göstergelerinin 800 puan artırılması, yardımcı hizmetler sınıfının ek göstergeden yararlandırılması konusuna da vurgu yaptı. Akkaş, “Hükümet ve siyasi partilerce polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerinin ek göstergelerinin 3600 ek göstergeye çıkarılması ile ilgili açıklamalarını da sevindirici buluyoruz. Bu konu Türk Eğitim Sen olarak yıllarca dile getirdik. Afişlerle kamuoyun bilgilendirdik. Bu konuda dilekçe kampanyaları düzenledik. bir konudur. Sonunda da başarılı olduk. 3600 ek göstergenin Seçim beyannamelerine girmesini sağladık.

YARDIMCI HİZMETLER SINIFI DA EK GÖSTERGE

Ayrıca Yardımcı Hizmetler sınıfında ek gösterge verilmesi diğer memurlarımızın ek göstergelerinin de 800’er puan artırılmasını talep ediyoruz. Böylelikle emekliliği gelenlerin istekleri ile emekli olması sağlanacak, iş bekleyenlere de istihdam alanı açılmış olacaktır.Dileğimiz seçim öncesinde bunların hayata geçirilmesidir.” diye konuştu.1

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.