Meteoroloji'den Toz Taşınımı Uyarısı

Meteoroloji'den Toz Taşınımı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de Kuzey Afrika üzerinden toz taşınımı beklendiği uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece ve yarın (Cuma) Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de Kuzey Afrika üzerinden toz taşınımı beklendiğini bildirdi.

ÇAMUR ŞEKLİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji'den yapılan duyuruya göre; yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde düşme, yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış, hava kalitesinin azalması vb.) dikkatli olunması istendi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN
3 GÜN YAĞMUR VAR

28.03.2015 Cumartesi, 29.03.2015 Pazar ve 30 Mart 2015 Pazartesi günleri yurdumuzun yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak Doğu Anadolu'nun doğusunda ise karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.

28 Mart Cumartesi günü görülecek yağışların Muğla, Antalya, Isparta, Burdur, Konya, Ankara, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Afyonkarahisar ile Eskişehir'in doğusu ve Denizli'nin güneyinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.

YAĞIŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ YURDU TERK EDİYOR

Yağışlı sistemin 31 Mart Salı günü iç ve doğu bölgelerimizde etkili olduktan sonra Çarşamba günü ülkemizi terk edeceği tahmin ediliyor. Ülkemizde hava sıcaklığının Cumartesi günü kuvvetli yağışla birlikte 3 ila 6 derece azalacağı, ancak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.