Tc İle SGK Dökümanı alma

Tc İle SGK Dökümanı alma

SGK ve Bağkur kullanıcılarının borç sorgulama işlemlerinin her biri online olarak sosyal güvenlik kurumu mecrası üzerinden gerçekleştirilen sorgulama hizmetleri arasında bulunmaktadır

 

SGK ve Bağkur kullanıcılarının borç sorgulama işlemlerinin her biri online olarak sosyal güvenlik kurumu mecrası üzerinden gerçekleştirilen sorgulama hizmetleri arasında bulunmaktadır. Kullanıcı borç sorgulama işlemi denildiği zaman hem kendi primlerini elden yatıran kişiler hem de işverenlerin çalışanları adına yatırmış oldukları primlere yönelik bilgilerin sorgulanması akla gelmektedir. Bu yönü ile SGK borç sorgulama genel olarak adından da anlaşılacağı üzere sosyal güvenlik kurumu aracılığı ile işverenlerin bilgi elde etmek için kullandıkları ve sorgulama gerçekleştirdikleri bir mecra olarak kullanılmaktadır. Eğer sizler de bu konuda detaylı bilgiler elde etmek ve sorgulama yapmak istiyorsanız bunun için yapılması gereken şey SGK ekranınıza kullanıcı girişini gerçekleştirmek ve bu detayları da aynı sistem üzerinden yapmanızdır.

Sgk Hizmet Dökümü

İşveren borç sorgulama sistemi kadar önem arz eden bir diğer konu da yine çalışanların kendi primlerini elden yatırmak isteyenlerin bu mecraya giriş gerçekleştirerek kolaylıkla bağkur bilgilerinin öğrenilmesini sağlamaktır. Kendi primlerini elden yatıranlar için bu sistem çok aktif olarak kullanılmaktadır. Buradan sorgulama yapabilmek adına bağkur borç sorgulama ekranına sistemsel olarak kullanıcı bilgileriniz ile girmelisiniz. Bağkur sistem olarak tüm çalışanların ortak bir mecra üzerinden sorgulama yapabildikleri ve ne kadar primlerinin yattıklarımı öğrenebildikleri bir mecra olduğu için bu konuda sizler de kendi primlerinizin ne kadar olduğunu öğrenebilmek adına bağkur borcu öğrenme sistemine giriş yapabilirsiniz. Bu sistem ile tüm borç detaylarına kısa süre içerisinde ulaşmış olacaksınız.