Milli Savunma Bakanlığı Sürekli İşçi Alım İlanı

Milli Savunma Bakanlığı Sürekli İşçi Alım İlanı

Başvuru Tarihleri: ( 13 Nis 2015 - 23 Nis 2015 )

TEKNİSYENİ MESLEK BRANŞINDA TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE 

1. İşe alınacak 1 personel Elektronik Teknisyen olarak 3 ay deneme süreli çalıştırılacaktır. Elektronik Teknisyeni (Genel) çalışma prensipleri doğrultusunda, araç gereç ve ekipmanda bulunan arızalı devrenin önce direncini ve voltunu ölçmek, arızayı gidermek veya arızalı ekipmanı sökerek atölyede monte etmek, parçalamak tek tek kontrol etmek arızalı parçayı ayırmak, tamirini yapmak son kontrolünü yapmak testlere tabi tutmak gerekli ayarları yaparak randımanlı bir şekilde çalışmasını sağlamak vb. görev işlemleri yerine getirme işini yapacaktır.

2. 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21’inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlar kendilerine verilen sağlık kurulu raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgeleyecektir. İşkur Konak Hizmet Müdürlüğünün göndermiş olduğu nihai listeye giren işçi adaylarının aranan şartları taşıyıp taşımadıklarının tespiti amacıyla son başvuru tarihinden itibaren 10 (On) gün içinde 44’’ünci Bakım Merkezi Komutanlığına müracaat edeceklerdir. Başvuru sırasında belgelerin kontrolü yapılacaktır. 3269 veya 6191 sayılı Kanunlar kapsamında uzman erbaş yada sözleşmeli erbaş/er olarak görev yapmakta iken terör olaylarının sebep ve tesiriyle malul sayılmayacak şekilde yaralananlar bu haktan faydalanamayacaktır. İstenilen belgelerin eksikliği halinde kişilerin iş başvuruları kabul edilmeyecektir.

3. 44’üncü Bakım Merkezi Komutanlığınca yapılacak sınavdan sonra başarılı olan adaylardan SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından işe alınacağı Elektronik Teknisyen mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık kurulu raporu getirmesi istenecektir. 

4. Başvuruların talep sayısının 3 katını geçmesi halinde noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.

5. İŞKUR tarafından ilana çıkılacak tarih: 13.04.2015 6. Kura tarihi:08.05.2015

Kura Yeri: 44’ünci Bakım Merkezi Komutanlığı Yenişehir / İzmir Kura Saat Dilimi: 14.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.