Milyonlarca Kişiye 3 müjde

Milyonlarca Kişiye 3 müjde

Prim borçları yapılandırma başvuruları 1 Eylül’de başlıyor. Borcunu yapılandıracak esnafa kredi imkanı geliyor. 2 milyon 790 bin esnafın her ay ödediği prim düşüyor ..

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu,prim borçlularını ve esnafı ilgilendiren önemliaçıklamalar yaptı:

Vergi ve prim borcu olanlara yönelikbüyük bir yapılandırma ortaya koyduk. 3milyon 151 bin 570 işveren, esnaf, çiftçi, kendinam ve hesabına Bağ-Kur ödeyenlere yönelikyapılandırmayı TBMM'den geçirdik. 1 Eylülitibarıyla müracaatlar başlayacak. Vergi cezasınıve faizleri kaldırarak sadece enflasyonla birlikte biryapılandırmayı gerçekleştireceğiz. Peşin ödemedeyüzde 50'lik enflasyon indirimi yapılacak.

İnşallah pazartesi günü bankalarlayapılan protokoller neticesinde esnafımız çok cüzibir fark ödeyerek, bankalardan aldıkları kredilerleberaber bu borçlarını da bir şekilde ödeyebilecek.Hem bu yüzde 50'den istifade edecekler hem deyarına daha rahat bir şekilde bakabilecekler.

5.9 milyon kişi Genel Sağlık Sigortası, 3milyon 151 bin kişi yani hem işverenlerimiz, hemesnafımız, çiftçimiz, Bağ-Kur'lumuz bütün bunlarıntamamı 9 milyon 50 bin kişiye beyaz birsayfa açıyoruz. Herkesin faydalanmasınıarzu ediyoruz.

2 milyon 790 bin esnafıilgilendiren düzenleme TBMM'dengeçti. Eğer 568 lira olan priminizizamanında öderseniz, her ay 83liralık indirimden istifadeedebileceksiniz. (Takvim)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.