MÜDÜR YARDIMCILARINA ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YOK !

MÜDÜR YARDIMCILARINA ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YOK !

MÜDÜR YARDIMCILARINA ALAN DEĞİŞİKLİĞİ YOK !

Sitemize gelen maili olduğu gibi aktarıyoruz..
Sayın yetkililer ve etkililer(MEB_SENDİKALAR) benim atama branşım ve mezuniyetim sınıf öğretmeni ve benim okulum ortaokul ve ilkokul diye ikiye ayrıldı ve ben hali hazırda norm fazlasıyım.
Bize yan alan zihinsel engelliler ve tek ve tasarım branşlarını alan değişikliği için açmışlar fakat kılavuzda diyorki İ
Yöneticiler kendi kurumlarını tercih ettikleri takdirde alan değişikliğinde yöneticilikleri devam eder iyi de zaten ben ilkokulda idareci olarak norm fazlasıyım belki ortaokullara dönüştürülenler için bu uygun olabilir ama benim gibi sınıf öğretmeni idarecilere yaramıyor. Kılavuzda diyor ki çalıştığı eğitim kurumu dışında alan değişikliği yapılırsa yöneticiliği düşer bu haksızlıktır. Benim ortaokula dönüştürülen okulda hiç bir idareci ataması yapılmamış çünkü hepimiz sınıfçı idareciyiz ve ortaokula branş değişikliğinden gidebiliriz.
Ancak bu okulçalıştığımız eğitim kurumu gurubuna girmiyor ve ortaokula alan değişikliği yaptığımızda yöneticiliğimiz düşüyor. Peki işi niye bu kadar yokuşa sürüyorlar acaba bizim ilköğretimden ayrılan ortaokul bizim çalıştığımız eğitim kurumu olarak kabül edilecek mi kabül edilmesini acilen bekliyoruz.Ayrıca alan değişikliği yaparak geçtiğimiz yeni eğitim kurumunda bize uygun açık idareci normu var olduğu halde neden bize buraya yönetici hakkı tanımıyorlar.
Şu anda bizim ortaokula dönüştürülen kısma ben sınıf öğretmeni müdür yardımcısı olarak bakıyorum çünkü idarecisi henüz yok ve ben alan değişikliğiyle buraya geçebiliyorum ama kılavuzda çalıştığı eğitim kurumunda alan değişikliği yaparsan idareciliğin devam eder diyor. Güzelde ben zaten bulunduğum ilkokulda norm fazlasıyım ve sınıfçıların ilkokulda alan değiştirme gibi bir hakkı ve de böyle bir alan zaten ilkokullarda zaten yok acaba bunu sayın yetkililer gözden mi kaçırdılar  ?
İnanıyorum başvurular bitmeden sayın MEB yetkilileri bunu düzeltirler.
Ben müdür yardımcısıyım bana alan değişikliğini uygun görüyorsun ama vay efendim sen çalıştığın kurumu değiştirirsen senin yöneticiliğin düşer o zaman benim alan değişikliği yapmamın bir anlamı kalmaz yıllardır idarecilik yapıyorum bu hakkımı kaybedeceğim ve ben kendimi yetiştirdiğim idarecilikten faydalanamıyacağım ,bu adaletsizliktir. Lütfen bu konuyu düzeltiniz.

memurlar.biz
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.