Müdürlük Mülakatında Suç Üstü

Müdürlük Mülakatında Suç Üstü

Genel Başkan Koncuk, Muğla'da yaşananlara el koydu

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Muğla'da müdürlük mülakatlarında yapılan haksız uygulamayı deşifre etti. 

Genel Baikan Koncuk, konu hakkında sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından aşağıdaki bilgileri paylaştı:

"Muğla Milli Eğitim Müdürü Tamer KIRBAÇ, Milas İlçe Müdürü İrayet GENÇ müdürlük mülakatında kurduğunuz kirli tezgah ortaya çıktı. Hazırladığınız listeye, ben kul hakkı yemem diyerek karşı çıkan, şerefli bir şube müdürünü zorla istifa etirdiniz, bu şerefli şube müdürü tüm yaptıklarınızı dilekçesinde anlatarak valilik makamına verdi.

Hazırladığınız listeleri, komisyon üyelerine yaptığınız baskıyı anlattı. Suç üstü basıldınız. Yaptığınız kirli işleri Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi AVCI'ya da ilettim, hem de Şube Müdürünün komisyondan istifasını ve gerekçelerini de anlattığı dilekçesini de ekleyerek, artık o makamlarda oturamayacaksınız.

Şerefiniz varsa bir dakika dahi o makamlarda oturmaz, derhal istifa edersiniz. O makamları kirletenlerin, o koltuklarda oturma hakkı kalmamıştır. Sadece istifa etmekle de kurtulamayacak, yargı karşısında da bu yaptığınızın hesabını vereceksiniz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum