Mustafa Koç'tan son dakika haberi - Hayatını kaybetti

Mustafa Koç'tan son dakika haberi - Hayatını kaybetti

Mustafa Koç kalp krizi geçirmişti gelen son dakika haberlerine göre Mustafa Koç öldü. Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç hayatını kaybettiği duyuruldu.

Mustafa Koç yaşamını yitirdi. Mustafa Koç Amerikan Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ancak hastaneden Mustafa Koç öldü haberi geldi. 

Mustafa Koç'un ölüm haberini Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy verdi.

Ulusoy, Amerikan Hastanesi çıkışında yaptığı açıklamada, kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Ulusoy, "Çok üzgünüz, canımız kadar sevdiğimiz bir insanı kaybettik" dedi.

Ulusoy'un ardından Amerikan Hastanesi de Mustafa Koç'un ölüm haberini doğruladı. 

AMERİKAN HASTANESİ'NDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Mustafa Koç'un ölüm haberinin ajanslara düşmesi sonrası Amerikan Hastanesi'nden açıklama yapılması bekleniyor. 

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç bugün sabah saatlerinde kalp krizi geçirmişti.

BEYKOZ DEVLET HASTANESİ SON DAKİKA MUSTAFA KOÇ AÇIKLAMASI

Mustafa Koç ile ilgili Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Süleyman Erdoğdu tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denilmişti:

-Sayın Mustafa Koç sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başlamış. Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi Aciline saat 08.10 da ulaştırılmıştır.

BİZE GELDİĞİNDE KOÇ...

Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resistasyon başlandı. 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasınabağlanarak saat 10.10 da hastanemizin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandı.

 

MUSTAFA KOÇ KENDİ HASTANESİNE SEVKEDİLDİ

Beykoz devlet hastanesinde hayata döndürülen Mustafa Koç daha sonra Koç Vakfı'na ait olan Amerikan Hastanesi'ne sevkedilmişti.

Mustafa Koç'un sevki hava ambulansı ile yapılmıştı.

RAHMİ KOÇ VE OĞLU ALİ KOÇ HASTANEDE

Mustafa Koç'un kalp krizi geçirmesi Koç ailesini hastaneye döktü. Ali Koç ile baba Rahmi Koç hastaneden çıkarken hayli üzgün görüntülendiler.

Mustafa Koç'un kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'ne çok sayıda ziyaretçi gitti.Koç ailesinin yakın aile dostları Sema Doğan ve kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ümit Boyner'in de aralarında bulunduğu iş dünyasından bir çok isim, Mustafa Koç'un müşahade altında tutulduğu hastaneye geldi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.