Nabi Avcı, Havuzdaki Bürokratlarla buluştu iddiası

Nabi Avcı, Havuzdaki Bürokratlarla buluştu iddiası

Nabi Avcı, Havuzdaki Bürokratlarla buluştu iddiası

 

Ankara’da çok hareketli günler yaşanmaya başladı. Aldığımız kesin bilgiye göre 28-29/01/2013 tarihlerinde Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı havuzda bulunan çok önemli 15 eski bürokratla toplantı yapacak. Ömer Dinçer tarafından görevden alınan ağır toplarla yapılacak toplantı Ankara’yı daha da hareketlendirecek.
 
Merkez teşkilatında çok önemli ve köklü değişiklikler yapılacağına, (en azından kadro alamayan) grup başkanlarının görevde kalamayacağına ve eski bürokratların bir kısmının yeniden önemli görevlere geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Bunun yanında kadro alamayan geçici görevli il müdürleri için de sıkıntılı süreç başlıyor. Yapılan değerlendirmelere göre asaleten atanma şartları taşımayanlar başta olmak üzere geçici görevli il müdürlerinin de görevde kalamayacağı değerlendiriliyor.
 
Taşra teşkilatında ise belirsizlikler daha da arttı. Rotasyon hazırlıklarının askıya alınabileceği, boş olan şube müdürlüklerine mevcut kadrolar arasından atamaların yapılabileceği yüksek sesle dile getiriliyor.
 
Bu arada Bakanlıktan illere “Valilik oluruyla da olsa kesinlikle hiçbir pozisyona atama ve görevlendirme yapmayın” talimatı verildiği ve il müdürlerinin yönetici atama duyurularını geri çekeceği ifade edildi.
 
Bu durumda bir başka sorun da ortaya çıktı. Yönetmelik gereği sınava dayalı atama duyurusuna çıkılması gerekiyor. Sendikalar duyuruya çıkmayan iller hakkında suç duyurusunda bulunmaya başlarlarsa işler daha da sarpa sarabilir.
 
Anlayacağınız Sayın Nabi AVCI başına ne büyük sorunlar aldığını yakında daha da iyi görecek!
 
Fatih KUL
PERSONELMEB.NET
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum