Nabi Avcı'ya peçe sorusu İZLE

Nabi Avcı'ya peçe sorusu İZLE

Nabi Avcı, "Başı açık ibaresi kaldırıldı ama kapalılığın da nasıl olacağı tanımlanmadı. Peçeyle de öğrenciler gelebilecek mi?" sorusuna cevap verdi.

MEB yönetmeliğinde yapılan değişiklikle bundan sonra liseli öğrenciler başörtüsü ile okullara girebilecek.

DHA MUHABİRİNİ FENA BOZDU

Gazeteciler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı liselerde başörtüsü ile ilgili soru yağmuruna tuttu. O sırada Doğan Haber Ajansı muhaberinin sorduğu "öğrenciler peçeyle de okula gelebilecek mi" sorusuna Bakan Avcı ustaca cevap verdi.

"MİZANSEN KURGULAYANLAR OLUR"

Konuyla ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı"Başı açık ibaresi kaldırıldı ama kapalılığın da nasıl olacağı tanımlanmadı. Peçeyle de öğrenciler gelebilecek mi?"sorusuna "Yok öyle şeyler. Böyle provokasyonlar olur mu? Bugünlerde bekliyorum, olur. Evet, birileri bu tür fotoğraflar çekmek için mizansenleri kurgularlar. Geçmişte bunun örneklerini yaşadık. İşin doğal akışı içerisinde böyle şeyler olmaz. Ama dediğim gibi anaokullarına bile çarşaflı öğrenciler sokarak fotoğraf çektirenler olur. Bunu biliyorum. Böyle provokasyonların da yapılabilineceğini biliyorum. İşin doğrusu belli bir düzeydeki öğrenciler için, bunu arzu eden öğrencilerin önündeki engellerin kaldırılmasıdır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.