Norm kadro güncellenmesi uzatıldı

Norm kadro güncellenmesi uzatıldı

Norm kadro güncellenmesinde süre uzatıldı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılına esas olmak üzere12 Ekim - 11 Kasım 2015 tarihleri arasında eğitim kurumlarının norm kadrolarında güncelleme yapılmasına ilişkin sistem açılmış ve güncelleme takvimi bildirilmişti.

Ancak;

1) Eğitim kurumu müdürlüklerince sistemde veri girişinde yaşanan sıkıntıların bildirilmesi üzerine eğitim kurumu müdürlüklerine verilen veri giriş tarihinin 14/10/2015 mesai saati bitimine kadar uzatılması,

2) İlçe milli eğitim müdürlüklerinin norm güncelleme takviminin ise 15/10/2015-18/10/2015 tarihleri arasında yapılması,

gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

Norm Girişlerindeki Branş Ekleme Hakkında

Eğitim Kurumlarımızın norm güncellemelerini yaparken bazı branşları sisteme ekleyemediklerine dair duyumlar alınmıştır. Bakanlığımızca yapılan görüşmede, bu yönde genel bir hata olduğu ve düzeltilmeye çalışıldığı bildirilmiştir. ( Bazı branşlar hiç eklenememektedir. Bazı branşlar ise TTK'da kaldırılıp yerine yeni alanlar eklendiğinde yeni alan isimlerinin branş olarak eklenmesi gerekmektedir.)

Sistemdeki hatanın düzeltilene kadar Okul müdürlüklerince eklenmek istenen yeni branşların İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize bildirilmesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince branş ekleme işlemenin yapılmasını rica ederiz.

İnsan Kaynakları Öğretmen

Atama ve Yer Değiştirme Birimi

Memurlar.Net - Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.