Ocak 2018 Zamlı Memur Maaş Bordrosu Yayımlandı, e-Bordro Sorgulama Ekranı

Ocak 2018 Zamlı Memur Maaş Bordrosu Yayımlandı, e-Bordro Sorgulama Ekranı

Memur ve diğer kamu personellerinin Ocak 2018 zamlı maaşlarını görebilecekleri e-bordro yayınlandı. Kamu personelleri 15 Ocak’ta alacakları zamlı maaşlarını e-Devlet üzerinden görebilecekler.

Memurların Ocak 2018 zamlı maaşlarını öğrenebilecekleri e-Bordro yayınlandı. Memur ve diğer kamu personellerinin 2018 yılı Ocak ayına ait zamlı maaşları sadece e-Devlet üzerinden görülebilecek. Kamu çalışanları ve memurlar 15 Ocak’da alacakları zamlı maaşlarını şu andan itibaren e-Devlet üzerinden görebilirler.

Memur maaşları 2018 yılı Ocak ayı itibarıyla yüzde 5,69 zamlı yatacak. Memurlara toplu sözleşme hükümlerine göre yüzde 4, enflasyon farklı olarak da yüzde 1,69 olmak üzere toplam 5,69 oranında zam yapılacağı Ocak ayı başında belli olmuştu.

2017 yılının son altı ayındaki toplam enflasyon 5,69 olarak açıklanmıştı. Memur ve memur emeklilerine toplu sözleşme gereği 2018 yılı Ocak ayında yüzde 4 zam yapılacak olması nedeniyle yüzde 1,69’luk enflasyon farkı verileceği açıklanmıştı.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olan memurlar ve kadro karşılığı sözleşmeli olanlar e-Devlet üzerinden 2018 yılı Ocak ayı zamlı maaşlarını görüntüleyebilecekler. Bunu için memurların e-Devlet şifresi olması gerekiyor. Memurlar e-Bordro sisteminden SGK ve emeklilik kesintisi, asgari geçim indirimi miktarı ve diğer kesinti ile ek ödemelerini de görebilecekler.

Ocak 2018 zamlı memur maaşları e-Bordro için TIKLAYINIZ.

NOT: Şu anda sistemde yoğunluk yaşanmaktadır. Sıklıkla şu uyarı veriyor sistem bekliyor:

Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir…

Sonra gelen sayfada bordro yok uyarısı geliyor. Bu durum yoğunluk nedeniyle sistemden kaynaklanmaktadır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum