Öğder’den  Asr-I Saadetten Esintiler Programı

Öğder’den Asr-I Saadetten Esintiler Programı

Milli ve manevi değerlerine bağlı salih bir neslin yetişmesi için gayret gösteren öğretmenlerin görev yaptığı, şehrimizde eğitim etkinlikleri

 

           Milli ve manevi değerlerine bağlı  salih bir neslin yetişmesi için  gayret gösteren öğretmenlerin görev yaptığı, şehrimizde eğitim etkinlikleri, raporları, basın açıklamaları ile sık sık adını duyuran ,eğitimin ve eğitimcinin sorunlarına çözüm üretme konusunda sorumluluklar üstlenen  Öğ-Der Erzurum Şubesi, 16 Mayıs Perşembe günü saat 19.30 da   kandil gecesinde Erzurum Lisesi Konferans salonunda Asrı Saadetten Esintiler programı düzenlemektedir.

         Programın amacı Üç Aylara kavuştuğumuz bu günlerde, ilk kandilde eğitimcilerle ve eğitim gönüllüleri berber olmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak, Bu vesile ile birlikte Yüce Rabbimizi(cc) ve onun Resulünü(sav) anmak ve daha iyi anlamaktır.

          Programda konuşmacı olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof Dr.Hüseyin Yılmaz  bir konuşma yapacak. Programın başlangıcında Öğ-der Kadınlar komisyonunun hazırladığı gıda kermesi düzenlenecektir. Gecede Kuran ziyafeti verilecek ve ilahilerle gece anlamına uygun bir şekilde idrak edilecek. Programın sonunda Peygamberimizin Sakal-ı şerifleri katılımcılara  ziyaret ettirilecektir.

   Programımıza tüm eğitimcileri, eğitim gönüllülerini ve tüm halkımızı davet ediyoruz.

ABDULLAH İKİNCİ

ÖĞDER ERZURUM ŞUBE BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.