Öğrenci davranış notları arşivlenmeyecek

Öğrenci davranış notları arşivlenmeyecek

Öğrenci davranış notları arşivlenmeyecek

Okul Yönetimleri Dikkat!!!

Sayfalarca yer kaplayan öğrenci davranış notları eskiden olduğu gibi e-Okula girilecek ancak çıktı alınıp arşivlenmeyecek. Sebebi ilgili yönetmelik maddesi 25/06/2015 tarihinde değiştirildi.

İşte o maddenin eski ve yeni hali

ESKİ HALİ

Davranışlar

MADDE 29

(1) İlköğretim kurumlarında;

Ders yılının her döneminde öğrencilerin davranışları, Davranış Puanı Ölçütleri EK-4'de verilen ölçütler kullanılarak ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise şube rehber öğretmeni tarafından aynı sınıfta ders okutan diğer öğretmenlerin de görüşleri alınarak "(1) Geliştirilmeli", "(2) İyi", "(3) Çok iyi"; şeklinde değerlendirilir.

b) Değerlendirme sonuçları e-Okul sistemine işlenir ve çıktısı alınan çizelge, öğretmen tarafından dönem sona ermeden 5 (beş) gün önce okul yönetimine teslim edilir.

YENİ HALİ

Davranışlar

(Değişik: 25/06/2015 tarihli ve 29397 sayılı R.G.) MADDE 29 -(1) İlköğretim kurumlarında; ders yılının her döneminde öğrencilerin davranışları, Davranış Puanı Ölçütleri EK-4'te verilen ölçütler kullanılarak ilkokullarda sınıf öğretmeni, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise şube rehber öğretmeni tarafından "(1) Geliştirilmeli", "(2) İyi", "(3) Çok iyi" şeklinde değerlendirilerek e-Okul sistemine işlenir.

Fatih KÖMÜR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.