Öğretmeni "Erdoğan süperlerin süperidir"

Öğretmeni "Erdoğan süperlerin süperidir"

İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni Erdoğan'ı anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1968-1973 eğitim-öğretim yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenliğini yapan Hüseyin Atilla Şener, Erdoğan ile ilgili anılarını anlattı.

Ensonhaber sitesinde yayınlanan habere göre;

İhlas Vakfı Denetim Kurulu Üyesi ve Ömer Derin Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Atilla Şener, Erdoğan’ın okuduğu lisede hem Arapça ve Farsça öğretmenliği hem de müdür yardımcılığı görevini yaptı. Öğretmen Atilla Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lise yıllarında katıldığı müzakere yarışmalarında kendini iyi ifade ettiğini, liderlik vasfının o yıllarda fark edildiğini söyledi.

"LİDERLİK VASFININ OLDUĞUNU O ZAMANLAR HİSSETTİK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrencilik yıllarında liderlik vasfına sahip olduğunu gözlemlediklerini belirten Hüseyin Atilla Şener, “Diğer öğrenciler ile arasındaki farklılığını hatırlıyorum. O yıllar da İstanbul’da 57 lise öğrencileri arasında münazara ekipleri vardı. İmam Hatip okulunu temsilen ekibin başında Recep Tayyip Erdoğan vardı. Onun liderliğini yaptığı ekip, iki yıl üst üste İstanbul liseler arası münazara birincisi oldu. O zamanlarda fikrini güzel savunmasını ve güzel konuşmasını bilen bir yapıya sahipti. Liderlik vasfının olduğunu o zamanlar hissettik. Öğrenciler arasında o ekibi kurması, idare etmesi ve fikirlerini güzel ifade etmesi onun yarın bir şey olabileceğinin ilk pırıltılarıydı”ifadelerini kullandı.

"SÜPERLERİN İÇERİSİNDE SÜPER OLMUŞ BİRİDİR"

İstanbul’da İmam Hatip Okulu’nun tek olduğu dönemde Erdoğan’ın okulda eğitim gördüğünü vurgulayan Şener, “İstanbul’da bir tek İmam Hatip Okulu olduğu için imtihanla öğrenciler bu okula kayıt ediliyorlardı. Bin 500 kişi müracaat eder, 150 kişi okula alınırdı. O dönem okulda alınan öğrencilerin tamamı süper çocuklardı. Recep Tayyip Erdoğan süperlerin içerisinde süper olmuş biridir" diye konuştu. Atilla Şener, "Öğretmenler Günü için Cumhurbaşkanımız bulabildiği arkadaşlarımızı Ankara’ya davet diyor. Bizi evimizden alacaklar, uçakla Ankara’ya götürecekler. Büyük bir vefakarlık örneği bu. Bir öğretmenin öğrencisinden görebileceği en büyük haz duygusudur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.