Öğretmenin maaşını, gece yarısı ATM'den çektiler

Öğretmenin maaşını, gece yarısı ATM'den çektiler

Erzurum'daki öğretmenin maaşını, gece yarısı Burdur'daki ATM'den çektiler

Bunun bir ATM soygunculuğu olduğunu söyleyen iki memur, mağduriyetlerinin banka tarafından giderilmesini istedi.

Maaş günü ATM'ye gittiğinde hesabında para olmadığını gören evli ve 2 çocuk babası öğretmen 32 yaşındaki Hakan Özkan, telefonla meslektaşlarını arayarak maaşlarını çekip çekmediklerini sordu. Tüm arkadaşlarının maaşların yatırıldığını söylemesi üzerine Hakan Özkan banka yetkilileri ile görüştü. Yapılan incelemede hesaptaki 2 bin liranın Burdur'daki 3 nolu ATM'den 16 Eylül günü saat 00.35'de çekildiği belirlendi. Aşkale Seçim Kurulu'nda memur olarak çalışan 27 yaşındaki Sinan Şehzadeoğlu'da 300 lirasının hesabında olmadığını belirtererek bankaya başvurdu. Yapılan incelemede paranın yine aynı il ve ATM'den çekildiği ortaya çıktı.

HAYATINDA BURDUR'A GİTMEMİŞ

Hayatında Burdur'a gitmediğini söyleyen Hasan Özkan, bunun bir güvenlik zaafiyeti olduğunu öne sürerek bankanın mağduriyetini gidermesini istedi. Maaş alamadığı için zor durumda kaldığını belirten Hakan Özkan şöylededi:

"Burdur'un yanından bile geçmiş değilim. Bankaya gittiğimde hesabımda para göremeyince önce aklıma maaşların yatırılmamış olabileceği geldi. Arkadaşlarımı aradığımda hepsi maaşların yatırıldığını söyleyince bankaya gittim. Yapılan incelemede maaşımın Burdur'daki bir ATM'den çekildiğini söylediler. Suç duyurusunda bulundum. Banka yetkilileri ATM'deki güvenlik kamera görüntülerinin inceleneceğini söyledi. Bu bankanın güvenlik zaafiyeti olduğu için, en kısa sürede hesabımdan çekilen paranın iade edilmesini istiyorum. Ödemem gereken kira ve taksitlerim var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.