Okul sezonuna çizgi kahraman damgası

Okul sezonuna çizgi kahraman damgası

Okul sıralarını dolduran küçüklerin tarzlarını en sevdikleri hayal kahramanları süslüyor. Keloğlan ve Niloya karakterleri, çocukların yeni sıra arkadaşları

Okulların açılmasına sayılı günler kala, minikleri öğretim yılının ilk gün heyecanı sarmış durumda. Eylül’ün ikinci haftasına denk gelen önümüzdeki pazartesi günü onlar için, yepyenikalemler, defterler, kıyafet ve aksesuarlar anlamına geliyor. Kısacası miniklerin ‘back to school’ (okula dönüş) modası için sezonun zilleri çalıyor.

ÇOCUKLARIN YENİ GÖZDESİ: KELOĞLAN VE NİLOYA

Trend rüzgarlarının sadece yetişkinler için estiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Artıkçocuklar da tarzlarını belirlerken popüler nesnelerden ilham alıyor. Bu yıl okul çağındaki minikler, favori çizgi film karakterlerini çanta, ayakkabı ya da kıyafetlerinin yanı sıra ders araç ve gereçleri üzerinde de kullanacaklar.

Böylece çizgi dünyasının sevilen kahramanlarını her zaman yanlarında taşımanın mutluluğunu yaşayacaklar.Okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocukların popüler kahramanları Caillou, Pepe ve Dora’nın yanı sıra Keloğlan ve Niloya da; bu sezon da miniklerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kalem, silgi, defter, çanta, ayakkabı ve kıyafetlerde öne çıkan bu fenomen karakterler çocuklara renkli ve eğlenceli bir okul sezonu vadediyor.

3 BOYUTLU ÇORAP DÖNEMİ

Eylül ayıyla birlikte yavaş yavaş serinleyen havalar, küçük kızlar için rengarenk çoraplar anlamına geliyor. Bu yıl okul üniformalarının altında yaza aşık çocuklara bile sonbaharı sevdirecek bir trend öne çıkıyor. Daymod’un 3 boyutlu aksesuarlı çorapları, miniklerin hayal dünyasına uyum sağlayacak ve okul sezonuna şık bir başlangıç yapmalarına yardımcı olacak.

HER DEFTERE BİR SLOGAN

Okul sezonunun vazgeçilmezi defter ve kalemlerde ise; çocukları yormayacak ve öğrenmekten keyif almalarını sağlayacak modeller öne çıkıyor. Özellikle üzerinde slogan taşıyan defterler, küçüklere yepyeni bir bakış açısı kazandırma konusunda iddialı.

RENGARENK ÇANTALAR

Okul çantası söz konusu olduğunda minikler için akan sular durur. Renkli ve eğlenceli olduğu kadar fonksiyonel modeller, küçüklerin daima ilk tercihleri arasında yer alır. Her yaş grubundan öğrenciye hitap eden ve dikkat çekici tasarımlarıyla tüm dünyada yeni bir akım yaratan Kipling, sezona özel koleksiyonuyla okul dönemini neşe içinde karşılıyor.

DİLARA TAHMAZ - BUGÜN GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.