Okulları özel güvenlik koruyacak!

Okulları özel güvenlik koruyacak!

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında kapanış konuşması yapan Başbakan Erdoğan, Güneydoğu'daki okullara yapılan terör saldırılarına karşı nasıl bir önlem alınacağını açıkladı.

Başbakan Erdoğan, toplantının son gününde terör örgütünün saldırılarına hedef olan okullar konusunda önemli bir açıklama yaptı. Buna göre Güneydoğu’daki okullar artık özel güvenlik tarafından korunacak.

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında, önemli gündem başlıkları öne çıktı. Toplantının ikinci ve son gününde, basına kapalı istişareler gerçekleşti. Milletvekillerinden Başbakan Tayyip Erdoğan ve bakanlara sorular geldi. Erdoğan ve ilgili kabine üyeleri de, önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek adımlara dair açıklamalar yaptı.

OKULLARA GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GELİYOR

Bunlardan en dikkat çekeni, son dönemde terör örgütünün saldırılarına hedef olan okulların güvenliğine dair alınacak önlemler. Başbakan Erdoğan, bundan böyle okulların özel güvenlikçe korunacağını belirtti. İşkur bünyesinde yürütülen ‘toplum yararına çalışma’ kapsamında, okullara güvenlik görevlileri gönderilecek. Başvuruda bulunan kimseler eğitimden geçirilecek. Sertifika almaya hak kazananlar, bölgedeki okullarda görevlendirilecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.