Ombudsman Şeref Malkoç'tan Kamu-Sen'e Ziyaret

Ombudsman Şeref Malkoç'tan Kamu-Sen'e Ziyaret

Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, beraberinde Kamu Denetçisi Mustafa Özyar ve Genel Sekreter İbrahim Kılıç ile birlikte Konfederasyonumuzu ziyaret etti.

Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, beraberinde Kamu Denetçisi Mustafa Özyar ve Genel Sekreter İbrahim Kılıç ile birlikte Konfederasyonumuzu ziyaret etti. 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve bağlı sendikalarımızın Genel Başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette, Kamu Denetçiliği Kurumunun çalışmaları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapılabilecek çalışmalara ilişkin görüş alış verişinde bulunuldu. 

ŞEREF MALKOÇ: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BAŞVURULARINIZI BEKLİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunu ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi Şeref Malkoç, kamuda yaşanan sıkıntı ve problemlerin çözüm yollarından birisinin de Kamu Denetçiliği Kurumu olduğunu hatırlatarak, tüm sorunlara yargı sürecinden önce ve sonra çözüm getirmeye çalıştıklarını, diledikleri zaman bütün sendika ve sivil toplum kuruluşlarının kurumlarına başvurubailceklerini ifade etti. 

Türkiye Kamu-Sen’in ülke için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Malkoç, kamu görevlilerin sorunlarının çözümü noktasında Türkiye Kamu-Sen ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

KONCUK: OLUŞAN GÜVENSİZLİK ORTAMI BİR AN ÖNCE SONLANDIRILMALI 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkanımız İsmail Koncuk, son dönemde yaşanan huzursuzlukların giderilmesi için bir an önce gerekli adımların atılmasını istedi. Koncuk, “Yaşanan birtakım olumsuz gelişmeler nedeniyle kamu görevlileri arasında da ciddi bir huzursuzluk ve adaletin uygulanmasına karşı bir güvensizlik ortamı oluşmuştur. Bu güvensizliğin gelecek nesillere, gelecek kuşak kamu görevlilerine yansıtılmaması için bugün içinde bulunduğumuz problemlerin acil bir şekilde hakkaniyete uygun olarak çözülmesi, zamana bırakılmaması gerekmektedir.   

Kamuda yaşanan ayrımcılığın ve adam kayırmanın liyakat ilkesini zedeleyen ve toplum güvenini ortadan kaldıran bir unsur olduğunu hatırlatan Genel Başkan İsmail Koncuk, çalışmaların özellikle bu yönde yoğunlaşması gerektiğini söyledi. 

“Kamu Denetçiliği Kurumu Baş denetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyetin ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” diyen Genel Başkan Koncuk, yaşanan problem ve sıkıntıların çözümü için Kamu Denetçiliği Kurumu ile birlikte sık sık çalışmalar yapacaklarını vurguladı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum