Önünde prof yazması kimseyi aydın yapmaz

Önünde prof yazması kimseyi aydın yapmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan IŞİD'in hedefi olan Sultanahmet'te saldırının olduğu yeri ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultanahmet saldırısının yaşandığı yeri ziyaret etti. Burada hayatını kaybeden Almanlar için tüm Alman halkına başsağlığı dileyen Erdoğan, yaşanan olayların ardından bildiriye imza atan akademisyenleri kınayarak "Tüm bu olan olaylar karşısında kalkıp da kapkara bir bildiri yayınlayıp o katliamların altına imzayı koyan akademisyenleri de tekrar şiddetle kınıyorum" diye konuştu.

Erdoğan sözlerinin devamında "Önünde prof yazması kimseyi aydın yapmaz. Bunlar kapkaradır. Üniversiteyi bırakıp dağa çıksınlar" dedi.

NASIL VİCDANLARINA SIĞDIRIYORLAR

"Milletimizin kimin kim olduğunu çok daha iyi anlamalarını istiyorum. Bir profesör olması bir şeyi değiştirmez. Bunlar, katliam işleyenlerle birlikte olup aynı suçu işlemişlerdir. Bu akademisyenler, üniversiteyi bırakıp dağa çıksınlar. Siyaset yapamayanlar da parlamentoyu bırakıp gitsinler. Bu kapkaranlık akademisyenler bebeğin katillerini nasıl vicdanlarına sığdırıyorlar? Tüm yargı makamlarını anayasamıza ters bu hareket sebebiyle göreve davet ettim. Siyaset yapmak isteyenler parlamentoda yapsınlar yapamıyorlarsa gidip hendek kazsınlar.. Tekrar başımız sağolsun diyorum.."

CUMA NAMAZINI SULTANAHMET'TE KILDI

Erdoğan, cuma namazını da Sultanahmet'te kıldı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de camide hutbe okudu. Ardından karanfil bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum