Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu: Kudüs miracımız mı? Çukurumuz mu olmalı?

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu: Kudüs miracımız mı? Çukurumuz mu olmalı?

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Kudüs'te yaşanan soykırıma tepki gösterdi: "İsrail'in yaptığı bir soykırımdır. Bu insanlık dramını, soykırımı hangi taraftan olursa olsun, lanetliyorum." dedi. 

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, Kudüs'te yaşanan soykırıma tepki gösterdi: "İsrail'in yaptığı bir soykırımdır. Bu insanlık dramını, soykırımı hangi taraftan olursa olsun, lanetliyorum." dedi.  

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, yapmış olduğu açıklamada; "Filistinli kardeşlerimizle dayanışma için ülkemizde bugünden başlamak üzere 3 gün milli yas ilan edildi. Filistin'deki haksızlığa, hukuksuzluğa ve işgale karşı durmak için 15 Mayıs Salı (Bugün) saat 13:00’da Ulus Hacı Bayram-ı Veli Camii'ndeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 18 Mayıs Cuma günü öğleden sonra, Yeni Kapı meydanında zulme karşı dev buluşma gerçekleştirilecek. Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek için Pazar günü Diyarbakır'da mitingler düzenlenecek. Birlik ve beraberlik içerisinde Ümmet olarak haykıracağız: 'İslam dünyası olarak Kudüs'ü kaybettiğimiz bir gün olmasına asla izin vermeyeceğiz. Filistinli kardeşlerimizin yanında olmayı kararlılıkla sürdüreceğiz.' " dedi.

Yazarımız Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'nın 10 Aralık 2017 tarihinde kaleme aldığı "Kudüs miracımız mı? Çukurumuz mu olmalı?" yazısı:

Kudüs miracımız mı? Çukurumuz mu olmalı?

Kadim şehir Kudüs

Kutsal şehir kudüs

İlk kıblemiz.

İnananların Harem-i İzzeti, namusu, şerefi,  onuru,  hasreti, yarası, çilesi, itikadı, imanı, kırmızı çizgisi Kudüs! Bu çizginin mürekkebi kandır! Candır!

Dini, kültürel, sosyal, tarihi geçmişi ile insanlığın, Ademliğ’in, Halilullah’ın, Ömer in,  Eyyubi’nin, Yavuz’un, Kanuni’nin ve elbette Hz. Resul’ün (SAV) izzetini  ve izlerini taşıyan İsranın ve Miracın eşiği, Cemalullah ‘ın kapısı Kudüs!

Ey Müslümanlar!

Armegadon sevdalısı, evanjalist,paranoyak sapkın,lanetlenmiş terörist bir güruhun kan gözyaşı,zulüm, acı ile çocukları  ve bebekleri bile öldürerek kurduğu gayri meşru bir devlete mi, İsraile mi başkent olacak Kudüs!

Dünyaya, koltuğunda kalabilmek için bu zorbalığı direten bir avuç sapkının ayarttığı bir kuklanın rezilliği mi ? Kudüs’ü İbrahimi (RA) İsmaili(RA) Muhammedi(SAV) bir iklimden çıkaracak ve siyonizmin başkenti yapacak?

Ne kadar acı,nasıl bir hezeyan! Nasıl bir bühtandır bu!

Kudüs ilk namazdır.Yasaklanan ezandır uyuyan uyutulan Müslüman dır.

1517 -1917 yılları arasında 400 yıl boyunca kardeşlik,esenlik,barışiçinde yaşayan Kudüs 1917den itibaren talan ve işgal edildikten sonra zulüm, kan, gözyaşı, sıkıntı içindedir. Neden? Atalarımızın yadigarı mirası Kudüs bizim milletiz de iken kaybedilmiştir. Sancak yere düşmüştür. Neden?

Çünkü:Müslüman Devlet başkanları Kudüs davasını yıllardır es geçmiş, boş geçmiş hafife almıştır.Bu durumu ciddiye alan karşı çıkan adam gibi adam Müslüman liderlerin davası ise Abdülhamit Han hazretlerinden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kadar ortadadır.Bu yiğit liderler dünyada ve ülkemizde siyonizmin küresel ve yerli işbirlikçilerinin ve uşaklarının kahpece hücumuna maruz kalmaktadır.

Dolayısıyla ; Ey Müslümanlar Kudüs davası

Müslümanların, devletimizin,milletimizin beka davasıdır.’’One  Minute’’ diyebilen yiğitlerin, Hz. Ömer(RA), Selahattin Eyyubi, Yavuz Sultan Selim, Abdülhamit Han olma davasıdır. Kudüs davası minderden, meydandan, masadan, muharebeden kaçanların değil Mescid-i Aksa’dan Miraç’a çıkacakların davasıdır. Bu dava şartsız, gerekçesiz, mazeretsiz imana ve itikada sahip , yüreği ve bileği sağlam, Hakk’ın, Kudüs’ün Miraç’ın , mazlumun, milletimizin ,devletimizin, tarafı olanların davasıdır. Derdi, çilesi olanların davasıdır. Varım diyenlerin, sahip çıkanların, Müslümanların davasıdır.

Biz bu kararı kabul etmiyoruz, kınıyoruz, reddediyoruz. Kudüs bizimdir, Müslümanlarındır. Biz infial,intifada ve MİRAÇ gönüllüleriyiz.

Bu davayı reddeden, sulandıran, bize ne diyenler ise; Kudüs davasınısiyonizme ve Trump’ın koltuğuna feda etme niyetinde olanlar ise cehennem çukurunun dibinin , ateş çukurunun dibinin gönüllüleridir.

Haydi Müslümanlar! Haydi Türkiye! Hep birlikte MİRAÇ ‘a

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.