Ortaokul Müdürlüklerinin Dikkatine!

Ortaokul Müdürlüklerinin Dikkatine!

TEOG sınav sonuçlarının yeniden hesaplanması sonrası bazı evrakların yeniden çıktısının alınarak onaylanması gerekmektedir.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında 8. sınıf öğrencilerinin 28-29 Kasım 2013 tarihinde katıldıkları 1. Dönem Merkezi Ortak Sınavlardan fen ve teknoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi ve İngilizce derslerinden toplam dört soruya yürütmeyi durdurma kararı verilmiştir. Bu iptal sonrası Bakanlık söz konusu derslerin puanlarını yeniden değerlendirme yaparak puanları hesaplamıştır.

 

Hesaplama sonrası 8. Sınıf öğrencilerinin adı geçen derslerdeki not çizelgelerinde 1. Dönem 1. Sınav puanları, 1. Dönem puanları otomatik olarak değiştiği için okul müdürlüklerinin:

 

1- a) Not çizelgelerini,

 

2- b) Sınıf Geçme Defterleri

 

çıktısını yeniden alarak, öğretmenleri bulabilirlerse,  imza ve onayını yapıp dosyalarına kaldırmaları gerekmektedir. Okul idareleri  eski ve yeni not çizelgelerini incelediklerinde birçok öğrencinin notlarında değişme olduğunu görecektir. (8. Sınıf öğrencileri karnelerini 2. Dönem de girdikleri TEOG sınavlarının sonuçları olmadan almıştır. Okulun kapanma tarihi olan 13 Haziran 2014 tarihi itibariyle Not çizelgelerinde 2. Dönem TEOG Sınavı notları yoktur; çünkü TEOG sonuçları Temmuz ayında yayınlanmıştır.)

 

Ahmet PEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.