ÖSYM Deneme Sınavı Soru ve Cevapları

ÖSYM Deneme Sınavı Soru ve Cevapları

Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavı: Soru/Cevap Kitapçığının Yayımlanması

DUYURU
(6 Kasım 2013)

Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavı
Soru/Cevap Kitapçığının Yayımlanması

3 Kasım 2013tarihinde yapılan Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavında yer alansoru/cevap kitapçığına aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir.

Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavının değerlendirme çalışmaları başlamış olup sonuçları hakkında da adaylar ve kamuoyu bilgilendirilecektir.

Bilindiği üzere, ÖSYM sınavlarından sonra sınavlarda sorulan sorular yayınlanmamaktadır.  Ancak açık uçlu sorular ile yapılan sınavlarda, soru türlerine örnek olması, adayların ve ilgililerin soruların yapısı hakkında bilgi sahibi olması ve bu kapsamda adayların kafalarında oluşabilecek sorulara cevap üretmesini sağlamak ve ilgili bilgilendirmeyi gerçekleştirmek amacı ile Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavı soru/cevap kitapçığının* yayınlanmasına karar verilmiştir.

ÖSYM Sınavlarında Açık Uçlu Sorular ile yapılan deneme sınavının verileri, uzman değerlendirmeleri ve ilgili alt yapı çalışmaları birlikte değerlendirilerek karar oluşturulacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Açık Uçlu Sorularla Deneme Sınavı Soru/Cevap Kitapçığı

* Telif Hakkı: ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan sınav soru kitapçıkları telif hakkı ile koruma altındadır. ÖSYM’nin yazılı izni olmadan Hangi amaçla olursa olsun, tamamının veya bir kısmının kopya edilmesi, fotoğraflarının çekilmesi, herhangi bir yolla çoğaltılması ya da kullanılması yasaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.