Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması

Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması

“Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması’na son başvuru tarihinin 17/06/2016 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılması

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü "Son Başvuru Tarihinin Uzatılması" yazısı:

Bilindiği gibi ülkemizde özel eğitim hizmetlerinde kullanılan mevcut materyal ve etkinliklerin dışında yenilikçi, özgün, işlevsel etkinlik ve materyallerin üretilmesi, alanda görev yapan tüm eğitimciler tarafından bilinmesi, paylaşılması ve model teşkil etmesi amacıyla ilgi Genelge ile “özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması” düzenlenmiştir.

İlk başvurusu 22 Şubat 2016’da kabul edilmeye başlanan yarışmanın son başvuru tarihi ilgi Genelge’de 20 Mayıs 2016 olarak planlanmıştır. Ancak öğretmenlerden yarışmaya hazırlanmak için yeterince zaman bulamadıkları gerekçesiyle son başvuru tarihinin uzatılması konusunda yoğun talep alınmaktadır. Söz konusu talep yerine getirildiği takdirde ilgi Genelge’de belirtilmiş olan yarışma takviminde herhangi bir aksama ve gecikme meydana gelmeyecektir.

Makamlarınızca da uygun bulunduğu takdirde “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışmasr’na son başvuru tarihinin 17/06/2016 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılması hususunu uygun görüşle arz ederim.

Turgut BAĞRIAÇIK

Daire Başkanı

18052016-05589119-(copy).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.