Özel Eğitimde Dil Konuşma Eğitimi Projesi

Özel Eğitimde Dil Konuşma Eğitimi Projesi

Özel Eğitimde Dil Konuşma Eğitimi Projesi tamamlandı

Kilimli Özel Eğitim Uygulama Merkezi‘nin gerçekleştirdiği Bakıca tarafından kabul edilen “Özel Eğitimde Dil ve Konuşma Eğitimi Projesi’ beş günlük eğitimini tamamladı.

12-16 Haziran tarihleri arasında Zonguldak Öğretmenevi’nde gerçekleşen eğitime Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Esra Emine Özkan eğitmenlik yaptı.

Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu'da kamu okullarında görev yapan özel eğitim okulları öğretmenleri, özel eğitimde dil konuşma eğitimi konulu beş günlük eğitimlerini tamamlayarak katılım belgelerini İl Milli Eğitim müdür Yardımcısı Hasan Sarıhan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Özdemir ve Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Esra Emine Özkan’dan aldılar.

Özel eğitim Öğretmenleri yapılan eğitimin öğretmenlik uygulamalarına olumu yansıyacağını belirtirken benzer projelerin yapılarak farklı alanlarda da eğitim alınmasının öğretmenlerin mesleki gelişimleri adına faydalı olacağını söylediler.

Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Esra Emine Özkan, Özel Eğitim kökenli bir Dil ve Konuşma Terapisti olduğu için katılımcılarla güzel bir iletişim bağı kurduklarını ve kurulan bağın eğitimin daha verimli geçmesinde yardımcı olduğunu belirterek, güzel bir eğitim haftası geçirdiğini ve Zonguldak‘ta özel eğitim öğretmenleriyle böyle bir eğitimde buluşmuş olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kilimli Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Zeycan Bahadır, Okulumuzun “ÖzeI Eğitimde Dil ve Konuşma Eğitimi Projesi' kapsamında okulumuz proje ekibine ve proje koordinatörlüğünü yürüten okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Melek Selimoğlu’na, bilgileriyle bizi aydınlatan Uzman Dil ve Konuşma Terapisti Esra Emine Özkan’a, maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz’a, İl Milli Eğilim Müdür Yardımcısı Cemal Özdemir'e ve proje ortağımız İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e ve kurumumuza teknik destek sağlayan BAKKA'ya ve değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

http://www.demirmedya.net/haber/348525/ozel-egitimde-dil-konusma-egitimi-projesi-tamamlandi.html

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.