Özel Yetenekli Bireyler Strateji ve Uygulama Planı 2013-2017

Özel Yetenekli Bireyler Strateji ve Uygulama Planı 2013-2017

Milli Eğitim Bakanlığınca Özel Yetenekli Bireyler Strateji ve Uygulama Planı 2013-2017 hazırlanmış ve Bilim ve Teknoloji Yüksek Kuruluna (BTYK) sunularak uygulamaya konmuştur.

Strateji ve Uygulama Planı’nın İnsan Kaynakları ile İlgili Stratejik Amaçları ve Hedefleri kapsamında ülkemiz genelinde 7 farklı coğrafi bölgede 21 farklı ilde ( Adana, Afyonkarahisar, Burdur, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kırşehir, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Ordu, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van, Zonguldak) İl Millî Eğitim Müdürlüklerimiz / Üniversitelerimiz ile işbirliği içerisinde Bakanlığımız temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerinin / eğitim fakültelerinde öğrenim gören öğretmen adaylarının özel yetenekli bireyler ve eğitimleri konusunda farkındalık kazanmaları ve bilgi sahibi olmaları amacıyla çalışmalar planlanmıştır.

Bu çalışmaların ilki Zonguldak’ta okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine yönelik gerçekleşmiştir. Konferansta Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Said TORTOP öğretmenlere özel yetenekli bireyler, ülkemizde ve dünyada yapılan çalışmalar ve Strateji ve Uygulama Planı hakkında bilgi vermiştir.

http://ustunzekayetenek.com/ozel-yetenekli-bireyler-strateji-ve-uygulama-plani-2013-2017.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.