Özür Grubunda İl Emri Gelecek

Özür Grubunda İl Emri Gelecek

Özür grubu mağdurlarının en büyük destekçisi AES ve başkanı Cansel GÜVEN olarak göze çarpıyor. Cansel Hanım sendikasının facebook sayfasında özür grubu için il emrinin geleceğini iddia etti. İşte o açıklama...

Yüreği ağzında YETKİLİ BİR AĞIZDAN KESİN BİR AÇIKLAMA bekleyen il-ilçe emri mağduru öğretmenlere yönelik olarak sitemizde yayınladığımız açıklamanın arkasındayız. (Yetkili ağız biz olmasak da)

Dün gece geç saatlerde "yalnızca" kendi grubumuzda paylaştığım öngörülerde de yanılmadığımı görmekle birlikte bu sonuçtan hoşnut değilim.

Ne buradan yaptığım samimi kanaat paylaşımımda, ne de bugün bakanlıktaki görüşmeler sonrası yaptığımız RESMİ açıklamada bir müjde yer almamıştır.
...


Duyduğunu, okuduğunu olduğundan fazla ya da eksik anlayan arkadaşlarımın duygusal yoğunluğunu anlıyor, aynı duygusallığa düşmeyi uygun bulmuyorum.

Sürekli detay sorulduğunda ve yorum yapıldığında BİLGİ deforme oluyor. Dünkü öngörümün üstüne, bugünkü BİLGİMİ ekleyerek kısaca özetleyeceğim.

İl emri var, ilçe emri yok. İl emrinin kapsamı ÖZÜR GRUBU BAŞVURUSU ONAYLANANLAR. Bakan Çelik'in bu akşam ifade ettiği gibi halen (başvurusu onaylandığı halde) yer değiştirememiş 8500 öğretmen İL EMRİNE ATANACAK. Yeni başvuru, tercih, vs. olmayacağından bu süreç uzamayacak. Gerisini Sayın Dinçer açıklayacaktır.

Cansel GÜVEN
AES Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.