Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Piri Reis Üniversitesi Rektörlüğünden:

Piri Reis Üniversitesi Rektörlüğünden:

Öğrenim dili zorunlu İngilizce olan Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümlerine,

 

2547 sayılı yasanın 23, 25 ve 26 maddeleri ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri ve “PRÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve atama Kriterlerine İlişkin Senato Esasları” uyarınca, ÖĞRETİM ÜYESİ alınacaktır.

 

 

Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür.

Detaylar, ilanın Resmi Gazete’de yayınlanmasını müteakip Üniversitemiz Web sayfamızda duyurulacaktır.

İLETİŞİM:

Tlf: (0216) 581 00 50, (0216) 581 00 61

Web: www.pirireis.edu.tr

 

BİRİM

BÖLÜM

ADEDİ

UNVAN

ARANAN NİTELİKLER

Denizcilik Fakültesi

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

1

Doçent

Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Doktorasını, Deniz Hukuku/Deniz Ticaret Hukuku alanında yapmış olmak. Halen Deniz Hukuku/Deniz Ticaret Hukuku alanında bilimsel çalışmalar yapıyor olmak.

1

Yrd. Doç.

Üniversitelerin; DUİM/Deniz Harp Okulu Lisans Programlarından Mezun olmak, Doktorasını Deniz İşletmeciliği veya Deniz Ulaştırma Mühendisliği alanında yapmış olmak, Uzakyol vardiya zabiti ehliyetine sahip olmak tercih sebebidir.

Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği

1

Doçent

Makine/Gemi İnşaatı/Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği alanlarında lisans /yükseklisans mezunu olmak. Doktorasını, Makine/Gemi İnşaatı/Deniz Ulaştırma Mühendisliği alanlarında yapmış olmak. En az Uzakyol vardiya mühendisi ehliyetine sahip olmak tercih sebebidir.

Mühendislik Fakültesi

Makine Mühendisliği

1

Doçent

Lisans eğitimini Makine Mühendisliği veya Uçak Mühendisliği veya Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği alanında tamamlamış olmak, Klasik mekanik ve elektronik sistemler konularında çalışmalar yapmış olmak veya sayısal ve deneysel uygulamaları gerçekleştirecek ve geliştirebilecek donanıma sahip olmak veya enerji veya akışkanlar mekaniği konularında çalışmalar yapmış olmak.

Elektrik Elektronik Mühendisliği

1

Doçent

Elektrik (elektrik makineleri) veya Elektronik (güç elektroniği veya elektromanyetik dalgalar ve mikrodalga tekniği) veya Kontrol Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği konularında çalışmalar yapmış olmak.

Sosyal Bilimler Enstitüsü

1

Profesör

Sosyal Bilimler Enstitüsü veya Bankacılık ve Sigortacılık Enstitü Müdürlüğü tecrübesi olmak. Uluslararası Muhasebe Standartları ve Genel muhasebe defter tutma uygulamaları konusunda yayınları olmak. İşletmelerde vergi planlaması konularında çalışmış olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.