Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Piri Reis Üniversitesi Rektörlüğünden:

Piri Reis Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen bölümlerine, 2547 sayılı yasanın 23, 25 ve 26 maddeleri ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği “ hükümleri ve “PRÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve atama Kriterlerine İlişkin Senato Esasları” uyarınca, ÖĞRETİM ÜYESİ alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür.

Detaylar, ilanın Resmi Gazete’de yayınlanmasını müteakip Üniversitemiz Web sayfamızda duyurulacaktır.

 

BİRİM

BÖLÜM

ADEDİ

UNVAN*

ARANAN NİTELİKLER

Mühendislik Fakültesi

Makine Mühendisliği

1

Doç. Dr.

Lisansını ve Doktora ve Doçentlik çalışmalarını Makine Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik Mühendisliği alanlarından birinde yapmış olmak ve Fotovoltaik ve OptoElektronik Enerji Sistemleri üzerinde çalışmalar yapmış olmak.

Elektrik Elektronik Mühendisliği

1

Profesör

Lisans Diploması veya Doktora Diploması veya Doçentlik unvanını Bilgisayar Mühendisliği ile ilgili alanlardan birinden almış olmak ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Mühendisliği alanlarından birinde çalışmalar ve yayınlar yapmış olmak.

1

Doç. Dr.

Lisans Diploması veya Doktora diploması veya Doçentlik unvanını Bilgisayar Mühendisliği ile ilgili alanlardan birinden almış olmak ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Mühendisliği alanlarından birinde çalışmalar ve yayınlar yapmış olmak.

Endüstri Mühendisliği

1

Doç. Dr.

Lisans diplomasını veya Doktora çalışmasını veya Doçentlik unvanını Endüstri Mühendisliği ile ilgili alanlardan birinden almış olmak, Çok Kriterli Karar Verme, Ergonomi veya İş Etüdü veya İş Sağlığı ve Güvenliği, Olasılık ve İstatistik ve Proje Yönetimi konularından birinde çalışmalar yapmış olmak.

Denizcilik Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü / Bilgisayar Programcılığı

1

Yrd. Doç. Dr.

Lisans diplomasını, Yüksek Lisans Diplomasını veya Doktora Diplomasını Bilgisayar Mühendisliği ile ilgili alanlardan birinden almış olmak ve Bilgisayar Grafikleri, Sanal Gerçeklik gibi konularda çalışmalar yapmış olmak.

 

İLETİŞİM:

Telefon    : (0 216) 581 00 50, (0 216) 581 00 61

Web        : www.pirireis.edu.tr

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.