Plato Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi alım ilanı

Plato Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi alım ilanı

Plato Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden:

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı’na 2547 sayılı Kanun uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları programı belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora ve uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın listesi ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığı’na başvuracaklardır.

- Müracaat Süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

- Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

 

 

Birimi

Unvanı

Adet

Açıklama

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Yrd. Doç.

1

Lisansını Ekonometri-Planlama ve Doktorasını İktisat dalında yapmış olması; Halkla İlişkiler konusunda araştırma yapmış olması gerekmektedir.

Radyo ve Televizyon Programcılığı

Yrd. Doç.

1

Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış ve aynı alanında; Milli Mücadele Döneminde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da Yabancı Ülkelerin Faaliyetleri konusunda doktora tezi yapmış olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.