RAMDEVU Sistemi Düzenlemeleri

RAMDEVU Sistemi Düzenlemeleri

Bilindiği üzere özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin rehberlik ve araştırma merkezlerine gelmeden internet ortamında randevu almalarını sağlamak amacıyla rehberlik ve araştırma merkezleri randevu sistemi (RAMDEVU) kullanılmaktadır

Bilindiği üzere özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin rehberlik ve araştırma merkezlerine gelmeden internet ortamında randevu almalarını sağlamak amacıyla rehberlik ve araştırma merkezleri randevu sistemi (RAMDEVU) kullanılmaktadır.

RAMDEVU sisteminde alman randevuların, rehberlik ve araştırma merkezi müdürlerince iptal edilebilmesine yönelik düzenlemeler yapılmış olup, yapılan düzenlemelere ilişkin açıklamalar yazımız ekinde sunulmuştur.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Çelil GÜNGÖR

Bakan a. Genel Müdür

RAMDEVU SİSTEMİNDE YAPILAN DÜZENLEMELER

RAMDEVU sisteminde Müdür tarafından randevu iptal edilmesine ilişkin düzenlemeler yapılmıştır.

Bu kapsamda;

1-      RAM Müdür/Müdür Vekili için "Randevu Kontrol" ekranında bir defaya mahsus Randevu İptali bilgilendirme mesajı görüntülenecektir.

 

Randeuu Takvimi

RAMDEVU Sistemi üzerinden alınan randevuların, iandevu tarihinden 3 (üç) gün öncesine kadar velinin müracaatı durumunda RAM Müdürü taralından iptal edilebilmesi için Randevu Kontrol ekranında değildik yaprfnuştır

 

2-      Randevu İptal işlemi, randevu tarihinden 3 (üç) gün öncesine kadar velinin müracaatı durumunda RAM Müdürü/Müdür Vekili tarafından Randevu Kontrol ekranı üzerinden yapılabilir.

Yapılabilecektir. Randevu iptal edildikten sonran bireyin sistem üzerinde e-posta adresi ve/veya telefon numarası kayıtlıysa ayrıca e-posta/SMS olarak iptal mesajı gönderilecektir.

5-    - Randevu Kontrol listesine 3 yeni alan eklenmiştir. Bunlar E-posta, İptal ve Durum alanlarıdır. Bunlardan iptal alanı sadece RAM Müdürü/Müdür Vekili tarafından görüntülenebilecektir.

RAMDEVU Sisteminde ayrıca;

-Randevu Kontrol listesinde sıralama kriteri değiştirilmiş olup sıralama işlemi randevu tarihine göre azalan bir şeklide olacak şekilde düzenlenmiştir.

E-posta alanında ki Gönder işlemi sadece bireylere açık durumdayken ayrıca RAM personeline de açılmıştır. Bireyin sistem üzerinde kayıtlı bir e-posta adresi varsa bireye randevu bilgileri buradan gönderilebilecektir. Durum alanında ise her bir randevu için aktif, geçmiş yada iptal durumu bilgisine yer verilecektir. Eğer randevu iptal edilmemişse bulunan tarihten sonraki her randevunun durumu Aktif, öncesinde yer alan her randevu durumu ise Geçmiş olarak görüntülenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.